بیچاره ها تحصیل کردن که به یجای برسن دست به هر کاری میزنن خیر نمیبینن هیچ ضرر هم میکنن کل فکر خانواده شده کار اینا بیچاره ها دست به هر کاری میزنن جور درنمیاد انقده اعصابم خورده تو زندگی خودم هیچ مشکلی ندارم ولی فکراینا من مامانمو بابامو پیرکرد سی سالشونه هنو کار آیندشونو پیدانکردن ازبس بیچاره ها بدشانسن،یکیشون خانواده هم داره انقده دلم به زنش بچش میسوزه،انقده تلاش میکنن ولی ورشکست میشن دیگه به هر امام پیغمبری متوسل شدم ولی انگار ما آدم نیستیم بخدا هرازگاهی شیطان میره توجلدم استغفرالله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضی ها هستن تلاش نمیکنن اینا تلاش هم میکنن ولی هیچ به هیچی اصلا به جادوجنبل اعتقادی ندارم ولی الان دنبال یه راهم که ببینم آیا جواب میده بخدا یکی از فامیلامون سه تاپسر داره یکی ازیکی بی دروپیکر بیسوادتر یکیشون که اصلا تاجای که من اطلاع دارم توبیراهه هم افتاده ولی بخدا فقط پول پارو میکنن دست به هرچی میزنن کیمیا میشه اونوقت واسه ما هرچی بیماری ارثی هست به خانواده مارسیده