2777
2789

بیچاره ها تحصیل کردن که به یجای برسن دست به هر کاری میزنن خیر نمیبینن هیچ ضرر هم میکنن کل فکر خانواده شده کار اینا بیچاره ها دست به هر کاری میزنن جور درنمیاد انقده اعصابم خورده تو زندگی خودم هیچ مشکلی ندارم ولی فکراینا من مامانمو بابامو پیرکرد سی سالشونه هنو کار آیندشونو پیدانکردن ازبس بیچاره ها بدشانسن،یکیشون خانواده هم داره انقده دلم به زنش بچش میسوزه،انقده تلاش میکنن ولی ورشکست میشن دیگه به هر امام پیغمبری متوسل شدم ولی انگار ما آدم نیستیم بخدا هرازگاهی شیطان میره توجلدم استغفرالله

خدا بزرگه .

الان اکثرا شرایطشون مثل برادرای شماس .

حالاما خانم هستیم میگیم  وای لیسانس گرفتم فوق گرفتم کلی زحمت کشیدم الان بیکار و علافم .

من پسرایی میشناسم حتی دکتری دارن زن و بچه دارن اما شغل ندارن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها هستن تلاش نمیکنن اینا تلاش هم میکنن ولی هیچ به هیچی اصلا به جادوجنبل اعتقادی ندارم ولی الان دنبال یه راهم که ببینم آیا جواب میده بخدا یکی از فامیلامون سه تاپسر داره یکی ازیکی بی دروپیکر بیسوادتر یکیشون که اصلا تاجای که من اطلاع دارم توبیراهه هم افتاده ولی بخدا فقط پول پارو میکنن دست به هرچی میزنن کیمیا میشه اونوقت واسه ما هرچی بیماری ارثی هست به خانواده مارسیده