2777
2789
عنوان

ظهر جمعه میخوان یلدا بگیرن

210 بازدید | 18 پست

خواهر شوهرم دستور داده ظهر جمعه بریم خونه مادرشوهرم بجا یلدا

چون ظهر هم هست بچه ها میرن تو حیاط 

ولی خب بزرگترا تو هم میلولن... سالاد درست کنن و جوجه درست کنن و.... 

منم باردارم و دوتا بچه دارم

به شوهرم گفتم نریم میگه نمیشه

خجالت میکشه نریم. منم میترسم واقعا. ماه پیش هممون کرونا گرفتیم و منم دست تنها فقط شوهرم پیشم بود... 

یه نفر نبود یه آب دستم بده. حتی مادرم نیومد و یه بشقاب شلغمم نفرستاد

خود مادرشوهرم اینا هم بعد من کرونا گرفتن...

الان من از اونطرفم حرصم گرفته چرا این خواهرشوهر باید برا ماها تصمیم بگیره کی بریم کی نریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیفکره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چکار کنم شوهرم قبول کنه نریم 

وقتی انقد بیفکرن شما کاری نمتونی بکنی عزیزم ولی اگه ماه پیش گرفتی نگران نباش بدنت ۷۰ تانهایتا۹۰ روز پادتن تولیدمیکنه..اما اگه کلا مهمونیشون کنسل بشه خیلی بهتره

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج

خودتو اذيت نكن

نري دعوا ميشه تو بارداريت اذيت ميشي

مطمن باش قبلش با همسرت هماهنگ كردن

ميخواي ارامش داشته باشي 

كاري به حرفاي فاميل شوهر نداشته باش

فحش و حرفاي خانوادشون گلاب هست

حرفاي حق زنشون فحش

اخرش بري يا نري جنگ ميشه 😔😔😔😔😔😔😔

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون

زنگ بزن ۴۰۳۰ لو بده مکانو

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وقتی انقد بیفکرن شما کاری نمتونی بکنی عزیزم ولی اگه ماه پیش گرفتی نگران نباش بدنت ۷۰ تانهایتا۹۰ روز ...

کاش یه ستادی چیزی بود گزارش می‌دادیم بخدا

بی‌شعور به تمام معنا هستن با اینکه همشون تحصیل کرده ان

باید یکی خواهر شوهرت رو راضی کنه ، اونم فقط کار مامانشه ، نمیشهزنگ بزنی به مادرشوهرت یه کم از کرونا ...

زبون نفهمن

میگن اگر  نیاین بابا ناراحت میشه

بچه ها ناراحت میشن...