2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نشده براش  شدنیا برا من شد خخ

میدونم میگی بخاطر پدرشوهر میگم ینی چیکارکرده عزیزن بخدا همه مشکل دارن کاش ازدواج نبود اصن

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
الان تو ۵ساله یا یامیره ۶ هرکی ی مشکلی داره دا دخترمنم بدغذاس اصنم وزن نمیگیره همش بفکرشم چن تابچه ...

ماه پیش پنج سالشو تموم کرد

دوتا بچه دارم 

ببین چیزایی که دوست داره براش بپز 

اگرم علاقه نشون داد باهم اشپزی کنید، با یه ترفندی به غذا علاقمندش کن

بنظرم شربت اشتها اور اینا اصلن تاثیری نداره

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

میدونم میگی بخاطر پدرشوهر میگم ینی چیکارکرده عزیزن بخدا همه مشکل دارن کاش ازدواج نبود اصن

حرفاشادمو زجر میده شما خاستگارتون اوندن اول طرف دختر رفت تحقیق یا پسر

من س ساله با پسرش دوستم اومدن دو سه بار محلمون تحقیق بعد رفته روستای مامان بابام تحقیق هیشکی بدمونو نگفته بعد میگ من دنبال ابرو مامانشم در حالی ک مادر من ی زن محجبه و ساکتیه وقتیم میگیم چرا رفتین روستا مامان بابای من از بچگی روستا اومدن شهر میگن تحقیق ک ید نیس من قبلا ب پسرش گفتم نرید روستا تحقیق گوش ندادن پدر شما جای بابای من بودن چی بهشون میگفت 

خانوادم از این بابت ناراحتن عوض اینکهدختر تخقیق بره پسر رفته تحقیق خیلی چیزای دیگ هس بگم ولی ارزش ناراحتی نداره اما دلمو شکستن

ماه پیش پنج سالشو تموم کرد دوتا بچه دارم  ببین چیزایی که دوست داره براش بپز  اگرم عل ...

اها دخترمنم عید ۴رو تموم میکنه باورت نمیشه ۱۳کیلونیس انقد غصه میخورم

منکه همه جور شربت اشتهااور دکتر نوشته دادم ولی اثرنداشته بیشتر بهدنه‌گیرش کرده

بخداکه فقط و فقط باهربهانه ای دنبالشم ک یکم بخوره منم دوتابچه دارم پسرمم ۸ ماهس واقعا سختمه این وضع هردوشونم زود بالا میارن

ی نفر تاپیک زده بود پرخوری بچه ۳ساله گف بچش  ۱۷کیلوعه واقعن یجوری شدم اصن

حرفاشادمو زجر میده شما خاستگارتون اوندن اول طرف دختر رفت تحقیق یا پسر من س ساله با پسرش دوستم اومدن ...

الهی فداتشم الان ازدواج کردی یاهنوز اومدن خواستگاری

والا من باپسرخالم ازدواج کردم ولی بخدا هیچ شناختی از اخلاقش نداشتم

ولی ابجیم ک غریبه بودن تاروستامون رفته بودن همه هم تعریف کرده بودن ازمون مام ازبچگی توشهریم 

اها دخترمنم عید ۴رو تموم میکنه باورت نمیشه ۱۳کیلونیس انقد غصه میخورم منکه همه جور شربت اشتهااور دکت ...

بچه از وقتی به دنیامیاد همراه با شیرینی اذیتم داره😑

یه مدت بیخیالش شو مجبور میشه گشنه که بشه بخوره

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

بچه از وقتی به دنیامیاد همراه با شیرینی اذیتم داره😑 یه مدت بیخیالش شو مجبور میشه گشنه که بشه بخ ...

ارع والا بدبختی اینجاس گشنم بشه بزبون نمیاره به بهونه های مختلف گریه میکنه میفهمم گشنشه اصلاهم نمیشینه باما سرسفره قبلا خیلی خیلی بهتربود

هنو تحقیق اومده بودن خرداد بود 

خب عزیزم حساسیت نشون نده وقتی همه تعریفتونو کردن ازچی ناراحتی حساس بشی بگی نرین فکر بد میکنن میگن چیزی هس ک پنهون میکنن

ان شاالله ک به ارزوت برسی و خوشبخت بشی گلم

ارع والا بدبختی اینجاس گشنم بشه بزبون نمیاره به بهونه های مختلف گریه میکنه میفهمم گشنشه اصلاهم نمیشی ...

شاید از وقتی بچه دیگه اوردین داره لج میکنه 

بیشتر حواستون باشه😥

شاید از وقتی بچه دیگه اوردین داره لج میکنه  بیشتر حواستون باشه😥

ن والا تابوده همین بوده اتفاقا الان بیشتر ازقبله هواسم به هرچیش نرسم به خوردو خوراک اصلا کم نمیزارم