ا عزیزم تو بی عرضه نیستی بلکه دختر خوب پیدا کردن الان سخته
خیلی اعصاب خرابه چقدر سخت شد پیداکردن همه جوره برادرم اوکیه
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
وای بخدا راسته اصلا پیدا نمیشه حالا دیگه خودمم به همه شککاک شدم یکی امروز تایپ زده بود مجرده با دوسپ ...
😮☹️😥
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
[QUOTE=168860289]اره واقعا تو این دوره زمونه خیلی سخته خودتو خسته نکن بشین با خانواده ات مشورت کن[/QUOTE خانوادم هم کیس خوب سراغ ندارن مادرم هم ناراحته قبل کرونا یه دختر میدیدیم کرونا و کوفت بگیره همش تو خونه ایم
همیشه پشت سرم حرف میزنن یا منو قضاوت میکنن میگن دوست داریم ولی فقط منو واسه کمک کردن یا اومدن خونم میخوان راستش دیگه دستم اومد دیگه دوسشون ندارم ولی خیلی تنهام