2777
2789
عنوان

قلب فسقلیم

183 بازدید | 41 پست

دوستان فردا صبح میخوام برم دکتر برا قلب کوچولوم دعا کنید مشکلی نداشته باشمو قلبش تشکیل شده باشع🙂

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍

انشالله که تشکیل شده...واسه منم دعا کن

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

ان شاءالله تشکیل شده🤲

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۷ هفته هستم برای هفته دیگه نوبت سونو گرفتم داخل سونوصدا قلب رو بهم میگه یا باید برم پیش همون دکتره؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم

از ته دل آرزو میکنم قلبش تالاپ تولوپ بزنه چون خودمم این استرس و میکشمممم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

تشکیل شده عزیزم نگران نباش

منم چندماه پیش این استرسو داشتم😍😊😁

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
منم ۷ هفته هستم برای هفته دیگه نوبت سونو گرفتم داخل سونوصدا قلب رو بهم میگه یا باید برم پیش همون دکت ...

نمیدونم فردا برم ببینم چجوریه بهت میگم

به سلامتی و دلخوش صدای فسقلت رو بشنوی

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
نمیدونم فردا برم ببینم چجوریه بهت میگم

اره منتظر خبرتم تگم کن 

از ته دل آرزو میکنم قلبش تالاپ تولوپ بزنه چون خودمم این استرس و میکشمممم

قربونت عزیزم ایشالا توام ب اون چیزی ک میخوای برسی

قربونت عزیزم ایشالا توام ب اون چیزی ک میخوای برسی

تگم کن فردا یا بیا اینجا بگو

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀