2777
2789
عنوان

قلب فسقلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 41 پست

ان شاء الله که تشکیل شده. منم هنوز نرفتم صداشون رو بشنوم.حقیقت یه بار جنینم ایست قلبی شد تو ۱۳هفتگی .جرعت ندارم برم سنو . دکتر برام ۲۵ماه اینده نسخه داده. برام دعا کنید❤❤❤🙏🙏

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۷ هفته هستم برای هفته دیگه نوبت سونو گرفتم داخل سونوصدا قلب رو بهم میگه یا باید برم پیش همون دکت ...

داخل سونو خودش بهت میگه..دکتر 17 هفته به بعد با گوشی میشنوه....مبارکتون باشه..تورو خدا واسه منم دعا کنید این ماه که میاد نتیجه بگیرم..

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
داخل سونو خودش بهت میگه..دکتر 17 هفته به بعد با گوشی میشنوه....مبارکتون باشه..تورو خدا واسه منم دعا ...

ایشاءالله عزیزم خبر خوشش رو بهمون میدی 

یعنی داخل ۸ هفته نمیگن؟

حال دلم فقط با خدا خوبه وقتی اینجارو میبینی از ته دل خداروصدا کن 💗👑             من پرنسس زندگی خودم هستم و لایق ملکه بودن و پرنسس بودن هستم من لایق عالیترین هستم
اخ که چه استرس بدی درکت میکنم

شمام داشتییننن؟؟؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ان شاء الله که تشکیل شده. منم هنوز نرفتم صداشون رو بشنوم.حقیقت یه بار جنینم ایست قلبی شد تو ۱۳هفتگی ...

ایشالا اینبار همونی میشع ک خودت میخوای 

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍
منم ۷ هفته هستم برای هفته دیگه نوبت سونو گرفتم داخل سونوصدا قلب رو بهم میگه یا باید برم پیش همون دکت ...

سنو داپلر میگه. سنو واژینال ۶هفته و۳روز به من گفتن قلب تشکیل شده .ولی صدلش با داپلر شنیده میشه

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.