بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
- پیامبر! به بندگانم خبر بده که در برخورد با خطاکاران، آمرزندۀ مهربانم.(سوره حجر 49 )
-بااینهمه، کسانی که از سرِ ندانمکاری، خطایی کردهاند و بعد از آن، توبه کرده و سراغ جبرانِ گذشته رفتهاند، خدا با آنان از این بهبعد، آمرزنده و مهربان رفتار خواهد کرد. ( سوره نحل119)
- حرف دلت را بهزبان بیاوری یا نیاوری، خدا خاطرات پنهانیات را میداند و حتی پنهانتر از آن را هم.(سوره طه 7)
- و ایوب را یاد کن وقتی خدا را اینطور صدا زد: «خدایا، مشکلات طاقتفرسا به من رو آورده است. تو هم که از همۀ مهربانها مهربانتری.» ( سوره انبیا 83)
- و دعا کن: ’خدایا، مرا در جایی پُرخیر و برکت پیاده کن که تو بهترین میزبانی.‘» (سوره مومنون 29)
- به خدا توکل کن. همین بس که خدا حامی تو باشد. ( سوره احزاب 3)
- بپرس:«اگر خدا بدِ شما را بخواهد یا خیرتان را، چه کسی مانع اجرایش در حق شما میشود؟!» در ضمن، برای خودشان، جز خدا یار و یاوری پیدا نمیکنند. ( سوره احزاب 17)
- درِ هر رحمتی را که خدا به روی مردم باز کند، کسی نمیتواند ببندد. جلوی هر رحمتی را هم که بگیرد، کسی جز او نیست که آن را بفرستد. او شکستناپذیرِ کاردرست است. ( سوره فاطر 2)
- هرکه عزت و آبرو میخواهد ، عزت و آبرو یکسره در دست خداست . ( اول آیه ی 10سوره فاطر)
- پس حرفهای بیجایشان غصهدارت نکند؛ چون ما میدانیم چهها پنهان میکنند و چهها آشکار. (76 سوره یس)
- مگر گنجینههای رحمت خدای شکستناپذیرِ بخشندهات دست آنهاست که هرکس را بخواهند، محروم کنند؟!( سوره ص 9)
-آیا خدا کفایتکنندۀ بندهاش نیست؟! ( اول سوره زمر 36)
- و دست هرکه را خدا بگیرد، دیگر کسی او را به بیراهه نمیبرد. آیا خدا شکستناپذیرِ انتقامگیرنده نیست؟! (سوره زمر 37)
- از طرفم بگو: «ای بندگان من که با بیدینی و آلودگی به گناهان به خودتان جفا کردهاید، از لطف خدا ناامید نشوید: خدا همۀ گناهان را با توبه میآمرزد. آخر،فقط اوست آمرزندۀ مهربان. آیه ( 53سوره زمر)
(بگو) و سروکارم تنها با کسی است که مرا آفریده و خودش دستم را میگیرد.» ( سوره زخرف 27)
- در برابر حکم خدایت صبوری کن که تو تحت نظارت و حمایت مایی. وقتی هم که بلند میشوی، خدا را از سرِ سپاس، به پاکی یاد کن. ( سوره طور 48)
- نوح هم به خدا عرض کرد: «من دیگر بهتنگ آمدهام. به فریادم برس!»( 10 سوره قمر)
- حرفهایتان را چه پنهان کنید چه آشکار، او از هرچه در دلها میگذرد، بهخوبی خبر دارد.(سوره ملک 13)
- چهتان شده که به بزرگواریِ خدا امید ندارید؟! ( 13 سوره نوح)
- بگو: «هرگز احدی مرا در برابر خدا حمایت نمیکند و جز او هیچ پناهگاهی سراغ ندارم. (سوره جن 22)
- بنابراین، بهیاد من باشید؛ من هم بهیاد شما هستم. مرا شکر کنید و ناسپاسیام نکنید. ( سوره بقره 152)
- و البته شما را به پارهای از سختیها چون ترس و گرسنگی و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بیازماییم، و صابران را بشارت و مژده بده.( سوره بقره 155)
- اگر خدا کمکتان کند، کسی حریفتان نمیشود و اگر رهایتان کند، جز او چه کسی کمکتان میکند؟! بنابراین، مؤمنان باید فقط به خدا توکل کنند.( سوره ال عمران 160)
- از گناهان بزرگی که از ارتکابش نهی میشوید، اگر کاملاً دوری کنید، گناهان کوچکی را که از دستتان در رفته است، بدون توبه محو میکنیم و در جایگاهی شایسته جایتان میدهیم. (سوره نسا 31 )
- بگو: هرگز جز آنچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید او همهکارۀ ماست. بله، مؤمنان باید فقط به خدا توکل کنند.»( سوره توبه 51)