2777
2789
در شرف  مدل عروس درسم خوندم

سلام اجی خوبی؟

من ی پسر دایی داشتم از  بچگی دوسم داشت ۳ساله المانن جدیدا همش میاد تو خابم بدون اینکه تو فکرش باشم 

دوسم داره هنوز؟بااون ازدواج میکنم؟کی

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست کنکوری من ما هفت دانشجوی دندونپزشکی هستیم که تو کنکور سه رقمی شدیم الان هم تصمیم گرفتیم ...

من بت درخواست دوستی دادم‌ک گفتی☹

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
سلام اجی خوبی؟ من ی پسر دایی داشتم از  بچگی دوسم داشت ۳ساله المانن جدیدا همش میاد تو خابم بدون ...

ن عزیزم قسمتت اون نیس

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
چه جالب منم متولد اردیبهشت 80 ام و مجرد

منم😐😂

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤

دانشجوام.یک عدد هشتادیه ترشیده با این وضع

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
ن عزیزم قسمتت اون نیس

دوسم داره هنوز؟مسیح چی ؟

اگه هیچکدوم پس کجا و کی با همسرم اشنا میشم ؟