2777
2789
عنوان

خانماییکه کنکور تجربی دادین

151 بازدید | 28 پست

من چهار پنج سال پیش دیپلم گرفتم و ازدواج کردم اما الان تصمیم دارم درس بخونم خیلی باهوش نیستم ولی واقعا علاقه دارم نمی‌دونم میتونم یانه باید چی کارکنم ازکجا شروع کنم چه کلاسی برم همه چیزم یادم رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکاری داری؟! من ۲۲ ام  شرایطم کپی استارتره،خیلی دلم میخواد شروع کنم دوباره اما نمی‌دونم چی ب ...

اخه تا۲۲سالگی میشه فرهنگیان شرکت کرد

میخواستم بگم انسانی بخونه

تجربی سخته واقعا

هدفت چیه؟ میدونی که باید کنکور نظام جدید شرکت کنید . کتاب ها رو بگیرید و بخونید هر جا هم که مشکل داشتی اموزش مجازی که هست و میتونی کلاس هم بری

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .

زیست ، ریاضی و فیزیک از سایت الا ببین 

برای کسایی که از صفر میخواد شروع کنه خوبه . کتابایی که اموزش محور هستند سیر تا پیاز و ماجرای منو درسام هست البتع پوئن مثبتی که سیر تا پیاز داره اینه کع علاوه بر اموزش تست هم داره . کتابایی که سطح پیشرفته تری دارند کتابای میکرو ، خیلی سبز و نشر الگو هستش . برای کنکور سیر تا پیاز جواب گو نیست 

راهکاری داری؟! من ۲۲ ام  شرایطم کپی استارتره،خیلی دلم میخواد شروع کنم دوباره اما نمی‌دونم چی ب ...

من یه بچه ی دوونیم ساله هم دارم خیلی پشیمونم درس نخوندم منیکه اون همه به درس علاقه داشتم به راحتی آب خوردن درسو بوسیدم گذاشتم کنار