اون موقع که دانشگاه حضوری بود یه پسره بود همکلاسیم پسر مودب باشخصیتی بود ازاین فاز مذهبیا ولی نه اونا که حال بهم زنن خزخیل نبود به هرحال من که چیز بدی ازش ندیدم بنده خدا یکی دوبار من جزوه دادم بهش اونم نه اونکه اون بنده خدا بگه یه موقعیتی پیش اومد اونم خیلی غادی تشکر کرد بعد همکلاسیام که اصلا صمیمی نیستم با هاشون دخترا اینقدر اذیتم میکردن متلک میگفتن یکی دوبار ارایش کردم همین طوری اونم یه ماتیک ساده فقط یه بار خط چشم کشیدم میگفتن تو به خاطر اینه اصلا نمی فهممشون بعد خودشون خیلی تیپ میزنن من چون 4 ساله ام به دلیلی دیر رفتم دانشگاه خیلی خجالت میکشم کسایی که ازخودم کوچیکترن بهم متلک میگن بعد یه ترم رفتیم دانشگاه فقط منم به کسی نگفتم که اره دیر اومدم دانشگاه نمیدونم چرا اینطوری میکنن باهم به نظرتون حسودی میکنن من خیلی ارومم اصلا تو فاز دوستی با کسی نیستم میگن چرا پسره به تو نگاه میکنه یا چرا سفیدی اینقدر حس میکنم همش پشت سرم حرف میزنن واقعا نمیدونم چرا من به خودم اجازه نمیدم بااینکه میدیم دختره میرفت سرقرار به روش بیارم بعد همون ادم از دورغ راست بهم متلک مینداخت چیکار باید بکنم
خیلی دخترا اینطوری همکلاسیشونو میکوبن چون از خودشون بهتر میبیننش!
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
از کسی که دانشجو باشه بعیده بخاطر یه جزوه گرفتن حرف درس کنه من اون موقع که دانشگاه میرفتم پسرا هم کلاسمون تو کیفامونم میگشتن سراغ خوراکی 😐چرا ما اینجور نبودیم؟؟هیچ وقتم حرفی نبود!خیلی برام عجیبه 😐
😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
23 سالم بود البته همشون 18 سالشون نیست 20 /21 /22 هم بود ولیی من اضلا سنمو نگفتم چون میخواستم انتقالی بگیرم حوصله نداشتم توضیح بدم چرا فلان که انتقالیمم جور نشد
از کسی که دانشجو باشه بعیده بخاطر یه جزوه گرفتن حرف درس کنه من اون موقع که دانشگاه میرفتم پسرا هم کل ...
میدونس خودم حس میکنم حسادته اخه پسرا ازاین مغرورا بود محلشون نمیزاشت بعد میگفتن به تو نگاه میکنه حتی پشت سرم حرف دراورده بودن بهمم میگفتن که شما شهرتون نزدیمه باهم برید خونه اینقدر دلم میشکست بخدا من میرفتم دوستانه پشیششون بعد اونا