2777
2789

اون موقع که دانشگاه حضوری بود یه پسره بود همکلاسیم پسر مودب باشخصیتی بود ازاین فاز مذهبیا ولی نه اونا که حال بهم زنن خزخیل نبود به هرحال من که چیز بدی ازش ندیدم بنده خدا یکی دوبار من جزوه دادم بهش اونم نه اونکه اون بنده خدا بگه یه موقعیتی پیش اومد اونم خیلی غادی تشکر کرد بعد همکلاسیام که اصلا صمیمی نیستم با هاشون دخترا اینقدر اذیتم میکردن متلک میگفتن یکی دوبار ارایش کردم همین طوری اونم یه ماتیک ساده فقط یه بار خط چشم کشیدم میگفتن تو به خاطر اینه اصلا نمی فهممشون بعد خودشون خیلی تیپ میزنن من چون 4 ساله ام به دلیلی دیر رفتم دانشگاه خیلی خجالت میکشم کسایی که ازخودم کوچیکترن بهم متلک میگن بعد یه ترم رفتیم دانشگاه فقط منم به کسی نگفتم که اره دیر اومدم دانشگاه نمیدونم چرا اینطوری میکنن باهم به نظرتون حسودی میکنن من خیلی ارومم اصلا تو فاز دوستی با کسی نیستم میگن چرا پسره به تو نگاه میکنه یا چرا سفیدی اینقدر حس میکنم همش پشت سرم حرف میزنن واقعا نمیدونم چرا من به خودم اجازه نمیدم بااینکه میدیم دختره میرفت سرقرار به روش بیارم بعد همون ادم از دورغ راست بهم متلک مینداخت چیکار باید بکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روش بیار

حسودن و بی فرهنگ و فضول

خیلی دخترا اینطوری همکلاسیشونو میکوبن چون از خودشون بهتر میبیننش! 

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بروشون بیار  الان هم  کلاسا مجازیه ولش خودتو اذیت نکن

نمیخوام دعوا کنم پشت هم درمیان نمیدونم اخه چرا بلافرض یکی از یکی خوشش بیاد به اونا چه اخه برم به پسره بگم به من نگاه نکن

از کسی که دانشجو باشه بعیده بخاطر یه جزوه گرفتن حرف درس کنه من اون موقع که دانشگاه میرفتم پسرا هم کلاسمون تو کیفامونم میگشتن سراغ خوراکی 😐چرا ما اینجور نبودیم؟؟هیچ وقتم حرفی نبود!خیلی برام عجیبه 😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
چندسالگی رفتی؟

23 سالم بود البته همشون 18 سالشون نیست 20 /21 /22 هم بود ولیی من اضلا سنمو نگفتم چون میخواستم انتقالی بگیرم حوصله نداشتم توضیح بدم چرا فلان که انتقالیمم جور نشد

کلا چون دیر رفتم دانشگاه احساس پیری میکنم خجالت میکشم این حرفاروبهم میزنن 

نکش جلو دهن مردمو نمیشه بست من خودم با این که چادری بودم یه حرفایی پشت سرمه که وقتی میشنوم خندم میگرفت که تخیلاتشون تا کجاها رفته

از کسی که دانشجو باشه بعیده بخاطر یه جزوه گرفتن حرف درس کنه من اون موقع که دانشگاه میرفتم پسرا هم کل ...

میدونس خودم حس میکنم حسادته اخه پسرا ازاین مغرورا بود محلشون نمیزاشت بعد میگفتن به تو نگاه میکنه حتی پشت سرم حرف دراورده بودن بهمم میگفتن که شما شهرتون نزدیمه باهم برید خونه اینقدر دلم میشکست بخدا من میرفتم دوستانه پشیششون بعد اونا