2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگه واسش بگی به تکامل حرف زدنش کمک می‌کنه عزیزم

ولی خب چون بچه تو این سن درست نمیتونه درک کنه داستان خیلی کوتاه و با زبون خیلی ساده باید براش بگی

صاحب قبلی کاربری نیستم
من رو پام میزارم میخوابونم از الان پس بخونم:)

اره عزیزم حتما این کارو بکن. منم رو پام میخوابوندم اما بازم قصه میکفتم براش 

این کار باعث شد خیلی زود زبونش باز بشه و دایره لغاتش وسیع بشه . رو هوش بچه تاثیر مثبت میذاره .

هرچیز که در جستن آنی ،آنی
ممنون، کتابی میشناسین ک براش بگیرم و از اون شروع کنم

بچه یک ساله تحمل و صبر کتاب گوش کردن نداره .

قصه هات بایدکوتاه باشه و سریع تمومش کنی ... میتونی چیزهایی که دوست داری یاد بگیری در قالب داستان بیانش کنی ...من از خودم میساختم  . 

هرچیز که در جستن آنی ،آنی
کتابی میشناسین ک براش بگیرم؟

والا کتابی که داستاناش خیلی ساده باشه که سراغ ندارم واسه سن دختر شمام فکر نکنم باشه 

من اصولا از خودم یه قصه خیلی کوتاه در حد چند جمله در میاوردم واسش می‌گفتم یا مثلا میتونی یه اتفاقی که تو طول همون روز افتاده رو به صورت قصه براش بگی شنیدم  این بهش کمکم می‌کنه در آینده راحت بتونه احساساتشو بروز بده

صاحب قبلی کاربری نیستم