2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدا بیاین 😭😭

240 بازدید | 32 پست

سلام خانما روزتون بخیر

من بچم یه ماهشه سوختگی داره اصلا یبوستم نیس همه چیش نرماله چند تا دکتر بردم مارک پوشکشو عوص کردم یه چند روزی پوشک نبستم کالاندولا تریامسینلون اریترمایسین ویتامین آد وازلین پودر بچه روغن گیاهی همشو امتحان کردم خوب نشده هیچ روز به روز بدترم میشه اگه تجربه ای دارین توروخدا کمکم کنین دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم😢😢

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشاله رانش؟؟؟

نه عزیزم وسط پشتش از جایی که پی پی میکنه

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
چه پوشکی استفاده میکنی؟

اول مای بی بی میبستم فک کردم از اونه بعدش ببم الانم مرسی

استارتر کالاندولا براش بزن 

اگه شیر خودتو هم بهش میدی مواظب خورد و خوراکت باش چیزهای حساسیت زا نخور

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
چه پوشکی استفاده میکنی؟

اول مای بی بی میبستم فک کردم از اونه بعدش ببم الانم مرسی استفاده میکنم

اونم امتحان کردمم😢😢

چه جوری باز میزاشتیش

شاید نوار میزاشتی 

اونم نزار 

ی پارچه نخی با ی شورت پاش کن بعدم ی شلوار روش

ی زیر انداز یا سفره هم بتداز زیرش تا جایی نجس نشه

شبا ب خصوص باز بزارش 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤