2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدا بیاین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 32 پست
چه جوری باز میزاشتیش شاید نوار میزاشتی  اونم نزار  ی پارچه نخی با ی شورت پاش کن بعدم ی ...

فقط پارچه میزاشتم زیرشم زیرانداز مینداختم زودم کثیف کردنی برمیداشتم میشستمش پارچه تمیزو میزاشتم

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر یه ساعت دو ساعت از شیر خودت بریز قسمتای سوختگی یا شیرتو بدوش بذار کنار بخاری بعد چنددقیقه اون چربی روی شیر رو با پنبه آروم بزن رو قسمتای سوختگیو و پوشک نکن چندساعتی

شیر خودتم کامل بریزی اثر داره و راحت‌تری فقط سعی کن آخرای شیرت باشه که چربی‌ بیشتره

همه ی دنیا در حکم یک دوربین عکاسی است،لبخند بزنید    

ببین اینا تجربه های خودمه بعد غذات آویشن دم کن بخور وقتی پیپی کرد حتما بشورش یعنی دستمال مرطوب استفاده نکن بعدم یجایی ک گِل تمیز باشه بقول مامانم پا نخورده باشه پیدا کن بعد بریز پشتش زیاد نه البته کم ان شاءالله خوب میشه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

ببین اینا تجربه های خودمه بعد غذات آویشن دم کن بخور وقتی پیپی کرد حتما بشورش یعنی دستمال مرطوب استفا ...

مرسی عزیزم حتما اینارو هم امتحان میکنم

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

ببين تجربه من برا پسر منكه معجزه ميكرد

گِل سرشور رو اسياب كن وقتي ميخواي مامي كني اول كالاندولا بزن خيلي بعد گل رو بپاش زياد و بعد مامي كن رقتي هم بازكردي بشورش معحزه ميكنه

مث باد سرد پاييز غم لعنتي به من زد حتي باغبون نفهميد كه چه آفتي به من زد🥺 حكايت خود منه دقيقا🖤خدارو شكر كه پسر و عشقم و دارم كه با نگاه كردن بهشون بتونم همه چيز و تحمل كنم
ببين تجربه من برا پسر منكه معجزه ميكرد گِل سرشور رو اسياب كن وقتي ميخواي مامي كني اول كالاندولا بزن ...

چشم عزیزم خدا از دهنت بشنوه امتحان میکنم انشاالله واسه پسر منم معجزه کنه

چشم عزیزم خدا از دهنت بشنوه امتحان میکنم انشاالله واسه پسر منم معجزه کنه

ايشالله

مث باد سرد پاييز غم لعنتي به من زد حتي باغبون نفهميد كه چه آفتي به من زد🥺 حكايت خود منه دقيقا🖤خدارو شكر كه پسر و عشقم و دارم كه با نگاه كردن بهشون بتونم همه چيز و تحمل كنم
اول مای بی بی میبستم فک کردم از اونه بعدش ببم الانم مرسی

من بارلی میزنم خیلی راضیم بهتره از پوشکای دیگه.. 

پوشک کانفی و پریما پمپرز هم عالیه ولی کمیابه

زندگی زیباست اگر قیرقودوخ قویسا  
مرسی عزیزم حتما اینارو هم امتحان میکنم

راستی یادم رفت بگم اون گل رو باید از صافی الکی چیزی رد کنی ک نرم نرم باشه

احتمالا برا شیرت هم هست زنیون هم پودرکن با نبات بخور آویشنم بخور زود خوب میشه نگران نباش

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

نه عزیزم وسط پشتش از جایی که پی پی میکنه

سلام عزیزم همون جایی که سوخته با شامپو بچه بشور خوب خشکش کن بعد پنبرو بتادین بزن بزن روی قرمزی روزی 10بار تکرار کن

من پاهای بچم کباب شده بود فقط بتادین خوبش کرد

بعدشم که این کارو کردی یک روز کلوبتازول یه لایه ی خیلی نازک بزن عالیه یک روزه خوب میشه 

جوابشو بده چیکار کردی

تورو خدا یکی هم جواب منو بده... تست خون بارداری قبل ازینکه پریود عقب بیفته هم درست نشون میده؟

سلام عزیزم باید از لانه گزینی یک هفته بگذره  معمولا تا روز 22 پری لانه گزینی انجام میشه روز 30 پری باید نشون بده ولی گاهی هم ممکنه نشون نده

بدن ها باهم فرق دارن مال من روز 30 نشون داد

نه عزیزم وسط پشتش از جایی که پی پی میکنه

سلام عزیزم همون جایی که سوخته با شامپو بچه بشور خوب خشکش کن بعد پنبرو بتادین بزن بزن روی قرمزی روزی 10بار تکرار کن

من پاهای بچم کباب شده بود فقط بتادین خوبش کرد

بعدشم که این کارو کردی یک روز کلوبتازول یه لایه ی خیلی نازک بزن عالیه یک روزه خوب میشه 

جوابشو بده چیکار کردی