2777
2789
عنوان

با شوهرم ی تصمیمی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه افرین به شوهرت، تو این گرونی خدارو خوش نمیاد پدر و مادرت به خاطر بچه شما تو خرج بیفتن..ولی نزا ...

ن خود شوهرم گفت ب کسی ام چیزی نمیگیم وضع مالی پدر من خیلی خوبه ولی شوهرم میگ اونا وظیفه ای ندارن پدر بچه منم من باید خرجشو بدم ن پدرت

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

خوبه..بنظر من تخت و کمد وبزرگا رو خودت بگیر...تیکه ریزا رو بزار مامانت بخره...که بعدا داستان هم نشه..همینکه همه چیز هم داشته باشه بچت و اولش تو فشار مالی قرار نگیری....من خودم فرش و موکت اتاق بچه رو مادرشوهرم خرید با چن تا تیکه اسباب بازی...لباس و تیکهدریزارو و با اسباب بازی مادرم...خودمم تخت و کمدو یه چنتا اسباب بازی دوباره...

ما هم خودمون گرفتیم، البته چون هیچکی نگرفت خودمون گرفتیم وگرنه بدم نمیومد برامون بگیرن،مخصوصا که بدون جهیزیه شوهرم دادن، دل خوشی ازشون  ندارم،بچمم دنیا اومد یه پتو کوچیک دادن،مادر شوهرمم ۵۰ هزار داد

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘

ماها ک کلا سیسمونی گردن خانوادمون نمیندازیم الان هم داداشم اینا خودشون خریدم ماهم خودمون میخریم کلا خرجمونو بدن سیسمونی بچمونم بدن چ حرفا 

اصن با این موافق نیسم پدرمادر سیسمونی بدن

شما هم کار خوب میکنین

کارخوبی کردین ماهم همین کاروکردیم شوهرم درکل توهرشرایطی اصلااجازه نمیده زحمتی بدم به خانوادم 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
خوبه..بنظر من تخت و کمد وبزرگا رو خودت بگیر...تیکه ریزا رو بزار مامانت بخره...که بعدا داستان هم نشه. ...

اخه من خونم ی خوابه شوهرمم تو کار مبل و تخته گفتیم ی کمد و ی گهواره بگیریم ریزه هاشم ۳ تا خواهر دارم خیلی کمکم میکنن دیروز یکیشون سرویس حولشو خرید یکی ست بیمارستانی و یکی پتو و اغوشی و دشک 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
ن خود شوهرم گفت ب کسی ام چیزی نمیگیم وضع مالی پدر من خیلی خوبه ولی شوهرم میگ اونا وظیفه ای ندارن پدر ...

ببین گلم بچه وقتی بدنیا بیاد حداقل تا زمانی که ازدواج کنه شما باید خرجشو بدید...اگر وضع پدرومادرت خیلی خوبه و با خرید سبسمونی مشکل ندارن بزار خودشون بگیرن...شما پولتونو براش پس انداز کنید...