2777
2789
عنوان

با شوهرم ی تصمیمی گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 40 پست
چ شوهره با شعوری البته شوهره منم بنظرم همچین کاری کنه در اینده چون واسه جهاز هم همش میگفت فشار نیا ...

شوهر منم همش میگفت فشار نیار اما بابام ب من خونه داد ماشین داد جهازم داد اما ب نام خودم شوهرمم ادم قدر نشناسی نیس میگ من تا اخر عمرم مدیون باباتم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم بچه وقتی بدنیا بیاد حداقل تا زمانی که ازدواج کنه شما باید خرجشو بدید...اگر وضع پدرومادرت خی ...

اخه من تازه ازدواج کردم ناخواسته باردار شدم پدرم بهم خونه داد ماشسن داد جهاز داد شوهرم میگ خیلی بی انصافیه اینارو اونا بخرن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اخه من خونم ی خوابه شوهرمم تو کار مبل و تخته گفتیم ی کمد و ی گهواره بگیریم ریزه هاشم ۳ تا خواهر دارم ...

خب تخت و گهواره اصلا نگیر اگه خونت کوچیکه...اللن پوشک شده ۱۴۰هزار...بعدا اینقدر باید بخری...بنظر من اگر وضع مالی اونا بهتر از شماست بزار بگیرن...یا حداقل بگو براش طلا بگیرین

صد در صد خوبه ن منتی ن زحمتی ـ برای بچه خودته خودت میخری 

منم میگم شده فقط بتونم چن دست لباس بخرم بهتر از اینه پدر مادرم ایندفعه فکر سیسمونی باشن

خب تخت و گهواره اصلا نگیر اگه خونت کوچیکه...اللن پوشک شده ۱۴۰هزار...بعدا اینقدر باید بخری...بنظر من ...

اونا خودشون خیلی ادنای با شعورین من نگمم خودشون میگیرن الان دیروز ۲ و نیم میلیون خرید کردن برام هرچقد گفتم نمیخوام خواهرام ومادرم خریدن من اصلا راضی نیستم ولی میگیرن

اخه من تازه ازدواج کردم ناخواسته باردار شدم پدرم بهم خونه داد ماشسن داد جهاز داد شوهرم میگ خیلی بی ا ...

خب گلم اگه خونه و ماشینم پدرت بهت داده....خب واقعا حق داره شوهرت بگه دیگه سیسمونی نمیخام...ولی با این اوصاف فکر نکنم پدرت قبول کنه که به نوش چیزی نده...

ببین گلم خیلی خوبه که خانوادت به فکرتن...زیاد خودتو اذیت نکن.

مادرم و خواهرام شدیداااا ب فکرمن