2777
2789

سلام عشقا

بیبی چکای من دیروز هاله انداختن

ازمایش بتام دیروز ۲۳.۵ بود و رنج ازمایشگاه اینه که زیر ۱۰ منفیه

بین ۱۰ و ۲۵ مشکوک

ک بالای ۲۵ مثبت

منم لب مرزم و دکتر ازمایشگاه گفت یک هفته دیگه تکرار کن

بنظرتون امیدوار باشم؟

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

از خوشحالی تیکر زدم😂😂😂

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حساب کردم بای این بتایی که دارم ینی ۱۱ روز از لقاح گذشته

ک با احتساب امروز میشه ۱۲ روز

سلام  امیدتو از دست نده. دو روزبعد تکرار کن ان شاء الله میاد بالا

خیلی دعام کنید

از خوشحالی تیکر زدم😂😂😂

ایشالا این خوشحالت ابدی باشه❤🙂

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

اره بابا مبارکه

چندروز تاخیر داشتی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام  امیدتو از دست نده. دو روزبعد تکرار کن ان شاء الله میاد بالا

خیلی دعام کنید

اره بابا مبارکه چندروز تاخیر داشتی

من پریودام س ماه ی باره برا همین دقیق نیس

ایشالا این خوشحالت ابدی باشه❤🙂

مرسی عزیزم ولی امید ندارم😥