2777
2789
عنوان

شوهرمو سر جاش نشوندم

1136 بازدید | 22 پست

اينو دارم ميگم از حيث تجربه شخصي خودم، شايد روي همه جواب نده، من با همسرم خيلي مشكل داشتم، مداااااام فحش ميداد توي هر دعوا به خانواده ام يا بهشون توهين ميكرد! من چون ميدونستم اين رفتارا واقعا بده و مخرب هست توي رابطه فقط تحمل ميكردم، غافل از اينكه روز به روز همسرم داره بدتر ميكنه! رسما فحش هرز ميداد به مادر و خواهرام، به باباي طفليم توهين ميكرد !! منم بعد ١ سال رويه ام رو تغيير دادم، فحش داد منم فحش دادم! توهين كرد بدترشو من گفتم😂 اولش شرايط داااغون شد، ولي بعد چند ماه حساب كار دستش اومد! فهميد منم ميتونم فحش بدم، ولي خانومي ميكردم سكوت ميكردم!

يا اونم توي خانواده اش ضعفايي هست من اگه هيچي نميگم به خاطر خانوميم هست

ميشه كمك كنيد شما وقتي فحش ميشنويد يا توهين چيكار ميكنيد؟

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا شوهرم اگه به شوخی حرف از زن دیگه ازدواج بزنه منم در مورد یه مرد و ... اینا حرف میزنم😊

کلا  خودش پشیمون میشه😂

ازاول دی ماه نه تاپیک میزنم نه پستی میذارم تازمانیکه سایت درست شه                                                تو خوب باش نزار خوبا تموم شن...

من یه کلمه بهش میگم واگذارت میکنم به خدا خودش بهتر جوابتو میده واقعا همین کارو میکنم اینو که میگم ساکت میشه

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

خودش خيليييييييي خودشيفته اس، همه اش ميگفت خواهراي من همه پزشك و استاد دانشگاه و كم كم دبيرن، تو دو تاخراهرات خونه دارن! ولي به خدا خواهراش از دم بي شعور و گاو صفتن!!! يه تبريك زنگ نزدن بگن براي عقد من! والا كرونا بهونه شد و نيومدن كه هيچ!! زنگم نزدن!!! اون وقت پز اين خواهرا رو ميده!

من یه کلمه بهش میگم واگذارت میکنم به خدا خودش بهتر جوابتو میده واقعا همین کارو میکنم اینو که میگم سا ...

والا عزيزم ايشون كاملا بي دين هستن و اين چيزا رو قبول ندارن

وقتی توهین تو ذاتم نیس در نتیجه نمیتونم جواب حماقت دیگرانو با

توهین بدم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
مثلا شوهرم اگه به شوخی حرف از زن دیگه ازدواج بزنه منم در مورد یه مرد و ... اینا حرف میزنم😊 کلا &nb ...

آفرين! منم الان فهميدم سكوت كردنام انقدر وقيحش كرد

اول جوابشو میدم بعد حسابی باهاش سرسنگین میشم  وقتی طرف انقدر بیشعوره ک فحش میده و توهین میکنه مطمئنا ادمی نیس ک بخواد ب بادشخصیت بودن طرف اهمیت بده پس حقشه باهاش مثه خودش رفتار بشه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
آفرين! منم الان فهميدم سكوت كردنام انقدر وقيحش كرد

موافقم باهات میدونی من ایندنسخه های روانشناسانه رو ک سکوت بهترین جوابه قبول ندارم همه ی ادما ک مثه هم نیستن باید همه ی راهها رو امتحان کرد دید کدوم بهتر جواب میده 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد