2777
2789
عنوان

همبازی برای دختر۳ ساله

112 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها ، تو این روزا که نمیشه از خونه بیرون رفت دخترم خیلی تنهاس دنیا یک همبازی براش میگردم. خونمون(قیطریه)کاوه شمال بهار جنوبی  ، اگه کسی هست دختر ۳ تا ۵ سال داره  این محدود زندگی میکنه.  باهم رفت و امد کنیم بچه هامون تنها نباشن.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا کرونا به کنار  چطور از طریق مجازی اعتمادمیکنی غریبه بیاد تو خونت

خوب اول پارک قیطریه که نزدیک هست قرار بزاریم همدیگرو ببینیم   اگه هردو از هم خوشمون امد رفت و امد کنیم.  

خب همین رفت و امدم ی جور خطره دیگه ، مخصوصا با غریبه ای ک نوع سبک  زندکیشو نمیدونی

خوب اگه نزدیک خونمون باشن فکر نمیکنم بچه ها یکروز در میون  دو ساعت همدیگرو ببینن خطری داشته باشه.  چون واقعا دختر بچه ها نیاز به همبازی دارن.  

خودت باهاش بازی کن من شب تا صبح با خواهرم بازی میکنم

کل روز باهاش بازی میکنم.  خاله بازی ،نقاشی ، اموزش زبان انگلیسی.     ولی به نظر نیاز به یک همزبون داره.   مثلا یک روز در میان یا  دو روز در هفته. دوساعت باهم بازی کنن.  اگه کسی باشه منزلش نزدیک ما باشه   جلسه اول اشنایی میتونیم پارک قیطریه قرار بزاریم همدیگرو ببینیم.  

خب همین رفت و امدم ی جور خطره دیگه ، مخصوصا با غریبه ای ک نوع سبک  زندکیشو نمیدونی

خوب اگه واقعا کسی باشه هم به هم نزدیک باشیم هم اینکه دختر دار باشیم.  چند روز وقت میزاریم باهم اشنا میشیم.   مثلا اول پارک قیطریه قرار میزاریم همدیگرو میبینیم