2777
2789

سلام دوستای نازنینم 

چند سال پیش من یه دختر بیست ساله بودم خواستگار زیاد داشتم صرفا بخاطر اینکه قیافم خوبه نه اخلاقم طوریه که با همه گرم میگیرم اهل بگو بخندم بخاطر همین تو هر جمعی میرم همه ازم خوششون میاد 

دخترخاله من تازه با یه آقایی آشنا شده بود تصمیم به ازدواج گرفتن تو مراسم عقدشون سه نفر خواستگار من بودن 

یکیشون فامیل داماد بود 

دخترخاله من از قدیم به من حسادت میکرد تو ظاهر باهم دوست بودیم ولی میفهمیدم تو دلش از من بیزاره 

خلاصه جریان خواستگار من همون فامیل همسرش بدجور ناراحتش کرده بود و پشت سر من خیلی حرفای بدی گفته بگو و خواسته بود منو از چشم همه بندازه 

نگو برادرشوهرم از من خوشش اومده بوده و این موضوع بدتر حسادتش برانگیخته بود 

هرچند هر کدومشون که تماس گرفتن بیان خواستگاری ما به همه جواب رد دادیم چون من با همسر فعلیم آشنا شده بودم و به هیچ کس فکر نمیکردم بهونه میاوردم که تا درسم تموم نشه ازدواج نمیکنم 

دو سال گذشت من نامزد کردم یه روز دیدم دخترخالم هی پیام میفرسته زنگ میزنه که حتما باید ببینمت 

جوابشو دادم گفت ازت حلالیت میخوام اما بدون اینکه بگه بخاطر چی باید حلالش کنم 

تا اینکه مدت ها طول کشید و جواب ندادن من 

یه روز پاشده رفته خونه مادرم منم اونجا نبودم اون موقع هم باردار بود مادرم تعریف میکرد محکم ضربه میزده ب شکمش میگفته باید همین حالا بگه حلالم میکنه 

مادرم زنگ زد گفت بیا بگو حلالت کردم آروم بشه میزنه بچه رو هم ناقص میکنه گناه داره و ... 

اما من نگفتم چون میدونستم حرفایی زده که عذاب وجدانش انقدر سخته واسش

اصرار کردم اگه نگی حلالت نمیکنم 

گفت بهشون گفتم تو دختر هرزه ای به همه مردا چراغ سبز میدی با برادرم هم خواب شدی 

یه مدت خیلی ناراحت بودم و میگفتم الان خانواده همسزش در مورد من باور کردن اون حرفارو 

اما بعدا بیخیال شدم اولش تصمیم داشتم ببرمش تو حضور فامیل شوهرش اعتراف کنه بعد مادرم گفت ولش کن زندگیش مشکل پیش میاد  

خلاصه من اون روز ولش کردم اما سپردمش دست خدا 

امروز شنیدم این دخترخاله من با وجود اینکه همسر و بچه داره با فامیل شوهرش رابطه داشته بخاطر اون طلاق گرفته پس فردا هم با همون فامیل شوهرش عقد میکنه 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

بعضی موقع ها آدمارو با حماقتی که در حقتون کردن تنها بگذارید خدا خودش بهترین قاضیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااااااا😔

نمیدونم درت یا غلط اما حسم بهم میگه این زندگی جدیدش جهنمه واسش چون به شوهرش واقعا ظلم کرده

نمیدونم درت یا غلط اما حسم بهم میگه این زندگی جدیدش جهنمه واسش چون به شوهرش واقعا ظلم کرده

چقدر حق الناس گردنشه . حق شما ، حق همسرش ، حق بچش ، حق اون خواستگارات ، حق خانواده خودش ، خانواده همسرش ... خدا به هممون رحم کنه . بد دنیایی شده . بعضیا واسه بدبخت کردن آدما حاضرن تن به هر کاری بدن . خدا نجاتش بده 

چقدر حق الناس گردنشه . حق شما ، حق همسرش ، حق بچش ، حق اون خواستگارات ، حق خانواده خودش ، خانواده هم ...

اره میدونید چی بیشتر عذابم میده 

دائم سرش به مهر بود چادری ...

واااا به این میشه گفت دختر خاله این اخلاقشو از کی به ارث برده من بودم به هیچ عنوانی حلالش نمیکردم

گاهی وقتا آدمایی که هفت پشت غریبه ای باهاشون بهتر از فامیل درجه یکن

اره میدونید چی بیشتر عذابم میده  دائم سرش به مهر بود چادری ...

خب اینجور آدما واسه لاپوشونیه کاراشون خودشونو زیر مهر و سجاده قایم میکنن . همون مهر و سجاده هم رسواش کرد . ولی خدایی چجوری حلالش کردی؟ من سه سال پیش بچمو موقع تولد از دست دادم . بعد از ۶ سال نازایی . برادرشوهرم راه میرفت میگفت حتما پول حروم درآوردن که خدا بچشونو گرفت 😔 هنوز نتونستم ببخشمش . مخصوصا وقتی بچه خودش بدنیا اومد و خیلی به شوهرم بی احترامی کرد با خانومش . نمیتونم ببخشم . دوست دارم ببخشم ، احساس میکنم اگه واقعا از ته دلم ببخشمش نفس راحت میکشم ولی هر لحظه یاد اون عذابایی که از رفتارش کشیدم میافتم دلم میخواد نفرینش کنم . هم خودشو هم زن و بچشو . ولی فقط گریه میکنم . چجوری تونستی ببخشیش؟

منم امشب فهمیدم کسی ک یه ضربه بد مالی به ما زد عروسش رفته مهریه ش رو گذاشته اجرا تمام اموال پسرش رو گرفته.. هم زندگی پسرش خراب شد هم همه مالش رفت فقط بخاطر حسادت به ما.. ولی با این حال منو همسرم اصلا خوشحال نشدیم😞

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
خب اینجور آدما واسه لاپوشونیه کاراشون خودشونو زیر مهر و سجاده قایم میکنن . همون مهر و سجاده هم رسواش ...

عزیزم الان بارداری؟ 

خیلی ظلمه به کسی ک تازه بچش رو از دست داده اینطور حرف بزنه... شماهم مطمن باش خدا جوابشون رو میده... بسپر بخدا اگه خدا بزنه بدجور میزنه

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97