2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین باید اطلاعات دختران سرزمینم بیشتر بشه که نترسم چون اونا مقصر نیستن فقط قربانین اگ سکوت نکنن ...

من یکی از دوستام دوست پسر سابقش با ی پیرمرد و پسر۳نفر بهش تجاوز کردن دختره داشت دیوانه میشد از ترسش ب خونوادش چیزی نگفت بدبخت از لحاظ روحی خیییلی بهم ریخت بود الان بعد از ۷سال ازدواج کرده ولی همش ی حالت افسردگی داره

اینو از زبون دوستم میگم.........!یه بار راهنمایی بودم از راه همیشگی نرفتم مدرسه گفتم اینور نزدیکتر داشتم میرفتم تنها تو یه کوچه خلوت یه پسره بیرن وایستاده بود از دور میدیدمش منم سرم رو انداختم پایین که از کنارش رد بشم یهو امد جلو وای رنگم پرید اینقدر ترسیدم که لال شدم گفت بهم کجا میری میخواستم فرار کنم نگذاشت برم بعد گفت تو شلوارت ل و ا ر ت چی داری ببینم یهو منو زد تو دیوار دست کرد تو شلوارم ل و ا ر م بعدم یه نفر از دور داشت می‌آمد که ترسید رفت تو خونه بعدم گفت فردا یادت نره بیا ادامه شو انجام بدیم.😑

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
اینو از زبون دوستم میگم.........!یه بار راهنمایی بودم از راه همیشگی نرفتم مدرسه گفتم اینور نزدیکتر د ...

آره امنیت خ کم شده ولی یه اسپری فلفل همراهمون باشه از خجالت چشاشون در بیایم:)

من یکی از دوستام دوست پسر سابقش با ی پیرمرد و پسر۳نفر بهش تجاوز کردن دختره داشت دیوانه میشد از ترسش ...

آره باید شکایت میکرد و مشاوره می‌رفت متاسفانه تو همین یک ماه به دو تا از دوستای من هم تجاوز شده و من اطلاعات زیاده دارم و دوست دارم به همجنسام کمک کنم

شوهر اگه بزور رابطه برقرار کنه در ایران.از نظر قانونی تجاوز نیست.درسته

موقع امضا همون برگه های عقد یه چیزی هست که نوشته هر موقع رابطه خاست شوهر باید زن انجام بده که اگه اونو امضا کنی قانونیه ولی الان یادم نیست

آره امنیت خ کم شده ولی یه اسپری فلفل همراهمون باشه از خجالت چشاشون در بیایم:)

منم یه بار تاکسی اشتباهی سوار شدم خدا بهم رحم کرد همش بهش فکر میکنم که اگه منو برده بود یه جا مثلا دوستاش هم بودن بعدم منو میکشت تکه تکه میکرد وای خدا رو شکر به خیر گذشت

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
منم یه بار تاکسی اشتباهی سوار شدم خدا بهم رحم کرد همش بهش فکر میکنم که اگه منو برده بود یه جا مثلا د ...

بله میدونم برای مادر من هم چنین اتفاقی افتاده که خدا نجات داد ولی بنظرم یه وسیله امنیتی همراهتون باشه 

بله میدونم برای مادر من هم چنین اتفاقی افتاده که خدا نجات داد ولی بنظرم یه وسیله امنیتی همراهتون باش ...

خب بدبختی اینکه اگر یه چاقو داشته باشی میشه صلاح سرد جرمه بیا و ثابت کن که میخواستی از خودت دفاع کنی

من ک هرچی تجاوز شنیدم روی پسرای نوجوون بوده.    

تجاوز ربطی به جنسیت ندارن کودکان پسران و بیشتر قربانیاش هم دخترا و زنان هستن ولی بیشتر زنان و دختران اینو نمیگن😔

تجاوز ربطی به جنسیت ندارن کودکان پسران و بیشتر قربانیاش هم دخترا و زنان هستن ولی بیشتر زنان و دختران ...

اخه میدونی،معمولا ب پسربچه ها چیزی نمیگن و خانوادها بیخیالن، پسر یکی از فامیلای دورمون که 14سالش بود و تو دوره بلوغ و اوج نیاز جنسی بوده رو تحریک کردن و باهاش......  

حالا افسرده شد