2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 66 پست
اخه میدونی،معمولا ب پسربچه ها چیزی نمیگن و خانوادها بیخیالن، پسر یکی از فامیلای دورمون که 14سالش بود ...

آره در جریانم باید به بچه ها از کودکی اندام های جنسی رو یاد داد و بگیم که کسی نباید بهش دست بزنه که متاسفانه پدر مادرهای ما یاد نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برای هیچ کس نیاره ولی اگر تجاوز کردن ، چیکار کنیم ؟ 

😂😂😂😂

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خیلی بده واقعا .خدا برای هیچکی نیاره بخصوص بچه ها . گناه دارن بخدا .

دوستم میگفت یکی از دوستای صمیمی م با اینکه دخترش فوق العاده خوشگله همش خواستگارای خوبشو رد میکنن اصلا قصد عروس کردنشو نداره .میگه چند وقتی پیلش شدم و برای برادرم بهش پیشنهاد دادم .ولی اصلا زیر بار نرفت .از آخر با اصرار زیاد من اشک ریخت وگفته .منه احمق با اطمینان زیادی که داییم که مجرد بو د وپیش مامان و بابام زندگی میکرد زندگی دختر مثله گلمو نابود کردم .گویا این خانمه بچه رو میزاشته پیشه مادرش و با خاطر جمع اینور واونور میرفته .مامانشم که خاطرش جمع بوده و از برادرش گمون نمیکرده بچه رو قبول میکرده . داییه خانمه هم از این نسبت نزدیک فامیلی از فکر میکنم  ۱۰.۹ سالگی نوه ی خواهرش تجاوز شروع کرده تا اینکه مامانه متوجه افسردگی شدید دخترش میشه و باهزارو یه ترفند از زیر زبون دختر میکشه بیرون که دایی خودش چه بلایی سر دخترش آورده . میگفت دوستم داره دیوونه میشه بخصوص که اصلا نمیتونه پیش شوهرشم بگه.تازه علت مجرد موندن داییشو فهمیده . خدا لعنت کنه اینجور آدمای هرزه رو

خیلی بده واقعا .خدا برای هیچکی نیاره بخصوص بچه ها . گناه دارن بخدا . دوستم میگفت یکی از دوستای صمیم ...

بله متأسفانه خیلی از تجاوز ها توسط محارم و فامیل های نزدیک صورت گرفته میشه و اگه از بچگی این چیزا رو به بچه ها یاد بدیم یعنی اندام های خصوصیشون رو بهشون بگیم و بگیم نباید به کسی اجازه بدم اینکارو انجام بده و کسی دست زد جیغ بزنم و ب ما بگن این اتفاقات پیش نمیاد ولی خ سخته واقعا خدا این آدمارو نابود کنه

دوستم خوشگل، يني خوشگلا  بندا خدا بش تجاوز شد أونم از طرف كي! برادر🥺 ديگ هرچي خواستگار مياد ...

چقد بد و ناراحت کننده یکی از دوستای خودم هم پدرش بهش تجاوز میکنه