2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
هر دوبار که رفته گفتن ضربان نداره به حساب خودش ۷هفته دوروزش هست راستی ازروز اول قاعدگی بارداری حساب ...

ببین  ممکنه لقاحشم دیر بوده باشه و با پریود جور در نیاد هفتش

من خودم چون سابقه توقف رشد داشتم بارداری دومم بار اول که سونو دادم کمتر از سن پریود بود و میگفتن رشد نکرده برحسب پری ۷ هفته ولی سونو میگفت ۵ هفته ولی من سه هفته بعد سونو دادم که هم رشدش نرمال بود و هم ضربان داشت

صبر کنه و سه چهار هفته بعد سونو بده انشالله که خوبه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  دیدن قلب ممکنه تا هفته  نهم  هم طول بکشه...ولی به شرطی ک هربار ک سونو میری ساک ...

پس بااین وجودازدست داده چون هر دوهفته که رفته بهش گفتن تو هفته ۶ هستی 

اگه اصلارشد نکرده باشه چی؟؟یعنی دیگه ازدستش داده

نه اینجا دکتر  دوباره یک هفته دیگه هم بهش مهلت میده اگه تو هر سه تا سونو رشد ساک بارداری یکی باشه ختم بارداری رو میده ک ممکنه بگه بره خونه و صبرکنه تا لکه بینی بیوفته ممکنه هم خودش داروبده...چون برایه مجوز سقط باید حداقل دوتا سونو با فاصله زمانی یک هفته  یک تاریخ رو نشون بده ک مثلا هردو سونو جنین شش هفته دو روزشه...وگرنه تا زمانیکه سونو ها یکسان نباشه دکتر هیچ کاری نمیتونه انجام بده و باید صبرکنه تا دوتا سونو یه یکسان داشته باشه برایه قانونی بودنش

منم میگم ی دوهفته صبرکنه

عزیزم دوهفته دیره...چون اگه تو دوتا سونویه قبلی رشد جنین یکی باشه ممکنه دارو و شیاف برایه رفع لک و خونریزی استفاده کرده باشه ک با وجود دوهفته  هم اگه بعده این دوتا سونو صبر کنه قطعا هنوز ب پایان این بازه زمانی نرسیده دردهاش شروع میشه و بچه سقط میشه و اینجا عذاب وجدان میگیره و فکمیکنه کم کاریه خودش بافثشده چنین بشه...ولی ببین اگه  تو دوتا سونویه قبلی رشد ساک بارداری یکسان نیست حتی میتونه سه هفته هم صبرکنه ولی بشرطی ک ساک رشد داشته باشه

پس بااین وجودازدست داده چون هر دوهفته که رفته بهش گفتن تو هفته ۶ هستی 

اگه اینطور باشه اره...چون تو ساک بارداری هنوز جنین تشکیل نشده بوده  و اینم اکثریت برایه هر فردی ممکنه پیش بیاد ک نتیجه امواج و انتن ها و وای فا ها ایناست ک باعث میشه زمانیکه تخمک و اسپرم میخواد باروری رو تشکیل بدن مثلا یه کدومشون ضعیف تر باشه یا روند تاثیر امواج علتش مشخص نیست ک باعث چنین اتفاقی میشه...و مختص یک نفر خاص هم نیست..چون ممونه یکی بعده  دوتا زایمان سالم هم دچار این مشکل بشه ...ولی خب اما بارداریه بعدیش همه چیزش نرمال پیش خواهد رفت