2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
اگه بارداریه اولش باشه فقط درصورتی بهش دارو یا امپول میدن ک عدد بارداریش کند پیش میره و سریع اسپرین ...

منم نمی‌داد به خواست خودمون نوشت. البته 4تا سقط موثر بود توتصمیمش واینکه برای دفعه های اول بقول شما احتمالا نمیکنن. 

1403/5/22مردم
افرین به شعور شما.  خداخیرتون بده

زنده باشین منتظرم خدابهم فرزندای سالم وصالح بده هم دختر هم پسر...غیر درخونه خدا هم جایی سراغ ندارم که خواستموبگم وفقط خودش میتونه بهم بده دعاکنین هرچی خیره واسه ابجیم پیش بیاددامن من با اولادسالم وصالح سبزبشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته۷بودم کلا جنین دیده نشد هفته۹رفتم هم جنین بود هم ضربان داشت

عزیزم اینکه جنین دیده نشه هیچ مشکلی تیست ولی اگه هفته نه  هم بری سونو و جنینت بازم دیده نشه ولی رشد ساک بارداری نه هفته باشه بازم جای نگرانی نیست ولی اگه تو هر دو سونو سن جنین یکی باشه اینجا مشکل داره...ک دیده نشدن جنین هرگز دلیل بر اینکه بارداری مشکل داره نیست

زنده باشین منتظرم خدابهم فرزندای سالم وصالح بده هم دختر هم پسر...غیر درخونه خدا هم جایی سراغ ندارم ک ...

الهی آمین گلی. بااین توکلی که شما داری قطعا خدا بهترینارومیده

1403/5/22مردم
منم نمی‌داد به خواست خودمون نوشت. البته 4تا سقط موثر بود توتصمیمش واینکه برای دفعه های اول بقول شما ...

عزیزم بعده یک سقط برایه  بارداریه بعدی  کلا پزشک موظفه ک از قبل اقدام اسپرین تجویز کنه یا اینکه تو همون موقع ک جوابش مثبته اسپرین میده تا زمانیکه قلب و ببینه..ولی خوب معمولا بعده  دوتا سقط دکتر تجویز میکنه ازمایشات سقط مکرر رو برن انجام بدن ک حتی اگه تو ازمایشات مشکل انعقادی دیده نشه دکتر موظفه ک برایه بارداریه سوم سه ماه قبل اقدام اسپرین بده مادر...و اگه مادر بعده باردارشدن پیش دکتر رفته باشه دکتر ب محض اطلاع از دو سقط قبلی اسپرین تجویز میکنه چون یکی از دلایل اصلیه سقط بیشتر از دوتا  مشکل انعقادی هست ک باید بعده دیدن قلب امپول هپارین تزریق کنه مادر....چون ممکنه سریع بچه خفه بشه

ن پیش خودشه فقطمن خوندم نوشته بودساک بارداری ۶هفته وبدون ضربان قلب ودوتاکیستم داشت

حالا مطمینی  تو هر دوتا سونو سن ساک بارداری یکی بود؟اگه کیست داره ک لکه بینیش بخاطر اینه نه  بخاطر پس زدن رحم...

داروهم داره مصرف میکنه؟یا رفع لکه بینیش؟

متاسفانه ابجیم بچشو ازدست داد الان هم بستری توبیمارستان هرچی زعفران وگرمی خوردبی فایده بالاخره مجبورشد بره بیمارستان

حالا مطمینی  تو هر دوتا سونو سن ساک بارداری یکی بود؟اگه کیست داره ک لکه بینیش بخاطر اینه نه&nbs ...

هفته سومم سونودادساک بارداریش همون بودمتاسفانه ازدست داد

متاسفانه ابجیم بچشو ازدست داد الان هم بستری توبیمارستان هرچی زعفران وگرمی خوردبی فایده بالاخره مجبور ...

خیلی ناراحت کنندست بخصوص برایه ابجیتون ولی من کاملا برات توضیح دادم ک اصلا ب حرفایه دیگران مبنی بر اینکه مثلا تا فلان هفته صبرکنه و اینا رو هرگز گوش نکن چون بعده سقط برایه اون مادر توهم اینکه نکنه بچش زنده بوده پیش میاد و برای زنی ک بچشو از دست داده هیچی ازین فکر ازار دهنده تر نیست...حالا ک سقط شده حتما حرفایی ک گفتم و بهش یگو تا حال دلش اروم بشه البته اگه دیدی ی عده گفتن ک مثلا شاید زنده بوده باید صبرمیکرده و دیدی خوارت ناراحته بهش بگو...ولی اگه چیزی نمیدونه ک هیچی بهش نگو

خیلی ناراحت کنندست بخصوص برایه ابجیتون ولی من کاملا برات توضیح دادم ک اصلا ب حرفایه دیگران مبنی بر ا ...

اره اتفاقاهیچی بهش نگفتم ولی ابجیم متاسفانه هفته ۱۰بود وبچه توهفته ۶متوقف شده بود ورشدی نداشت ضایعکه بود که ازدستش داده