2777
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست

عزیزم  دیدن قلب ممکنه تا هفته  نهم  هم طول بکشه...ولی به شرطی ک هربار ک سونو میری ساک بارداری برابر با همون هفته ای باشه ک توش هست...مثلا اگه خواهر شما به فاصله یک هفته سونو رو تکرار کرده اگه سن جنین  تو هر دو هفته یک هفته رو نشون بده یعنی بارداریه پوچ و توقف رشد ساک بارداری...اما اگه تو فاثله دو هفته رفته سونو

.هفته اول رشد جنین  تو شش هفته باشه  ولی قلب نباشه عیبی نداره..ولی اگه هفته دوم بره و سن جنین هنوز تو همون شش هفته باشه یعنی بارداریه پوچ...ولی اگه بهش گفته باشن قلب نداره  ولی سن جنین هفت هفته شده  حتی با وجود نداستن قلب چون ساک بارداری در حال رشد هست نشون دهنده این خست ک بچه در حال رشده  ولی دستگاه ها هنوز قادر ب دیدنش نیستن و جای نگرانیی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دکتری هم راجب این موضوع بحث کرد گفت به بهانه اینکه حتماباید قلب جنین تا۷ماهگی تشکیل بشه جنین میکشن

آره در صورتی که خیلی خیلی اشتباهاز قول من به خواهرت بگو من دو تا از دوستام برای اولین بار صدای قلب بچشون تو هفته شونزده اومد

و دکترا معتقد بودن که اصلا بچه قلب نداره و باید سقط بشه بچه

ولی اینا نگه داشتن

یکی از دخترا الان امسال سال اول تیزهوشانه انننقدر باهوش و خوشگله که نگو

اون یکی همهم از دوستام تا ماه چهار چون بجش قلب نداشت حتی خواهرشم نمی دونست بارداره چون گفته بودن بچت قلب ندارولی تو ماه چهار صدای قلبشو شنیدم الانم ماه پنجه خداروشکر همه چیزش طبیعیه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
خب امکان نداره قلب دیر تشکیل شده باشه 

کاملا امکان داره دیر تشکیل بشه قلب

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیزم  دیدن قلب ممکنه تا هفته  نهم  هم طول بکشه...ولی به شرطی ک هربار ک سونو میری ساک ...

فقط گفت خیلی رشد نکرده امکان نداره رشد اینقد کم باشه که دکترتشخیص نده که تو هفته چندم دقیق

خب امکان نداره قلب دیر تشکیل شده باشه  

چرا این امکان هست 

من فک‌ر کردم اول ضربان داشته بعدش اینطوری شده چون برای خودم اتفاق افتاده

اگه اینطوره صبر کنه هنوز تا ببینه رشد کرده با نه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
آره در صورتی که خیلی خیلی اشتباهاز قول من به خواهرت بگو من دو تا از دوستام برای اولین بار صدای قلب ب ...

پناه برخدا اینم دکترش ی پروفسور تو شهرمون بهش گفته صبرکن یک هفته

چرا این امکان هست  من فک‌ر کردم اول ضربان داشته بعدش اینطوری داشته چون برای خودم اتفاق افتاده ...

عزیزم اینی که میگی واسه دوست منم متاسفانه پیش اومد

تو ماه هشتم ضربان قلب رفت و ختم بارداری....

من منظورم این بود ممکنه قلب دیر تشکیل بشه💟

پناه برخدا اینم دکترش ی پروفسور تو شهرمون بهش گفته صبرکن یک هفته

نه تنها یک هفته

بلکه تا ماه چهارم صبر کنه

اگر بچه رشد داره ولو رشدش کم باشه

ممکنه قلب دیر تشکیل بشه

بچه هایی که قلبشون دیر تشکیل میشه باهوش تر هستن

چرا این امکان هست  من فک‌ر کردم اول ضربان داشته بعدش اینطوری شده چون برای خودم اتفاق افتاده ا ...

هر دوبار که رفته گفتن ضربان نداره به حساب خودش ۷هفته دوروزش هست راستی ازروز اول قاعدگی بارداری حساب میشه؟؟

مشکل اینجاس گفته خیلی رشدنکرده

مهم نیست

خیلی رشد نکرده با اصصصصصصصصصصصصلا رشد نداشته فرق داره

عزیزم  دیدن قلب ممکنه تا هفته  نهم  هم طول بکشه...ولی به شرطی ک هربار ک سونو میری ساک بارداری برابر با همون هفته ای باشه ک توش هست...مثلا اگه خواهر شما به فاصله یک هفته سونو رو تکرار کرده اگه سن جنین  تو هر دو هفته یک هفته رو نشون بده یعنی بارداریه پوچ و توقف رشد ساک بارداری....ولی اگه تتو فاصله این یک هفته سونو اولش بهش گفته باشن قلب نداره  ولی سن جنین شش هفته رو نشون بده حتی با وجود نبودن قلب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل زمانی بوجود میاد ک اگه  هفته بعد بره سونو بازم بهش بگن قلب نداره ولی سن جنین رسیده باشه ب هفت هفته حتی با وجود نداستن قلب چون ساک بارداری در حال رشد هست نشون دهنده این هست ک بچه در حال رشده  ولی دستگاه ها هنوز قادر ب دیدنش نیستن و جای نگرانیی نیست...ولی بشرطی ک سن جنین در هر دو سونو یکسان نباشه ....اگه یکسان باشه بارداری پوچ هست اما اگه یکسان نباشه و جنین در حال رشد باشه با وجود دیده نشدن قلب هیچ جایه نگرانیی نیست چون ممکنه یکی تا نه هفتگی هم جنینش  قلبش دیده نشه ولی هر هفته ساک بارداری در حال رشد باشه اینجا حتی میتونه تا زمانبکه ساک بارداری رشد داره مادر صبرکنه و پزشک هم حق دخالت ب سقط رو نداره..فقط درثورای تایید میشه سقط توسط پزشک ک فاصله هر سونو ب میزان یک هفته بین هر دو سونو فاصله باشه و سن جنین  تو هر دو سونو یکی باشه...اینجا حتی  اگه مادر تا یک ماه بعدشم صبرکنه الکیه چون رشد جتین توقف کرده...حالا شما از کدوم نوعه حواهرتون