2777
2789

سلام دوست جونا میشه لطفا یه آبرسان خوب و عالی برای پوستم معرفی کنین؟

پوستم خیلی خشک میشه و هروقت کرم پودر یا ضدآفتاب میزنم با وجود مرطوب کننده زیرش بازم پوسته پوسته و لایه لایه میشه کرم روی صورتم از خشکی پوست خیلی برام زجر آوره😣😘😘مرسی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کرم مرطوب کننده جواب نداد برو پزشک یه تست بده شاید مشکل داخلی باشه که انقد خشکه پوستت.کمبود ویتامینی چیزی.از ریشه حل کن

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
تعریف آدرا رو شنیدم. کامانم خوبه. اگه پوستت خیلی خشکه از این مرطوب کننده ها بگیر که چربی اضافه دارن ...

آدرا ژل شستشوی صورتش عالیه  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

اول ی آزمایش بده . پوست خشک با پوستی که پوسته پوسته میشه فرق داره

پوسته پوسته شده میتونه بخاطر کمبود بعضی ویتامین ها باشه 

آبرسان خوب هم neutrogena هست ولی گرونه و نمیدونم ایران هست یا نه

ابرسان الارو من استفاده کردم خوب بود!

چقدی هست قیمتش عزیزم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

عزیزم من سوپِکس استفاده میکنم نسبت به قیمتش بی نظیییییره..یعنی اصلاپوستم جون میگیره وقتی میزنم..قیمتشم۱۵تومن

البته بری داروخونه بگی بمب ابرسان هم میخوام قوطیش بنفشه بهت میدن اون۶۰تومن اونم عالیه..الان بزن توی گوگل بمب ابرسان واست میاره..