2777
2789
عنوان

دیجی کالا😔

2269 بازدید | 66 پست

سلام اجیا امروز ازبس تاپیک دیجی کالا زدم خسته شدم..من ی بسته سفارش دادم بعد بازه زمانیو زده ۲۲آذرالی ۲۵آذر ک هیچ خبری نشده و کلا خونه بودم..۲۲آذر ی پیام ازدیجی اومد ک بسته شمارا تحویل پست دادیم و کد رهگیری مرسولرو داد...حالا من میرم کدو میزنم هیچی ننوشته فقد نوشته ۲۲آذر مرسوله شما توی منطقه ۱۵تهرانه..حالا من چیکارکنم؟؟ب دیجی زنگ زدم میگه اداره پست شاید ۸روزدیگه بیاره..من میخاسم شب یلدا کادو بدم😔 اگه میدونید کمکم کنید توروخدا خیلی مهمه

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه رو تختی سفارش دادم امروز پیام دادن گفتن فردا به دستت میرسه 

من چیکارکنم برامنم زود بیارن؟؟جنوب تهرانم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

همون قسمت که کد رهگیری میزنی برو قسمت شکایات شکایت کن منم یه سفارش داشتم البته یه سایت دیگه ده روز بود تو پست بود نمی فرستادن تا اینکه شکایت کردم بالاخره دیروز تازه ارسال کردن 😐

همیشه همون تایمی که میگن میارن :/

چرا اینجوری شده برای شما؟

مگه چی بوده؟ آدرسو دقیق دادی؟

دست‌هایم را در باغچه می‌کارم، سبز خواهم شد می‌دانم، می‌دانم، می‌دانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهریم تخم خواهند گذاشت.🕊🌱
برو تو سایت پست کد رهگیری رو بزن چک کن

ماه 1399
موقعیت
ساعت
2
خروج مرسوله از منطقه پستی و ارسال به تهران،تهران،اداره کل تجزیه و مبادلات تهران
تهران،منطقه 15 پستي تهران،شرکت دیجی کالا
18:21
جمعه 21 آذر ماه 1399
موقعیت
ساعت
1
تهران،منطقه 15 پستي تهران،دفترپستی دیجی کالا منطقه۱۵

اینو میاره فقد جزئیات بیشترم فقد وزن و ایناس

عزیزم به پست شهرتون زنگ بزن.ولی به نظرم فردا به دستتون برسه ها

دیجی کالا گف از ۸روزم اونور تر شاید طول بکشه😔