2777
2789
عنوان

مشکل در نی نی سایت من

120 بازدید | 8 پست

سلام من چند وقت پیش یه سوال تو کلینیک من مطرح کردم تا دیروز در انتظار تایید بود آلان کلا غیب شده من تازه عضو شدم در جریان نیستم طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟ 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

تا حالا از اون بخش استفاده نکردم 🥴🥴🥴

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال پرسیدم تو کلینیک چند هفته میگذره ولی هنوز جواب ندادن

من اردیبهشت پرسیدم هنوز ج ندادن😏

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
منم یه سوال پرسیدم تو کلینیک چند هفته میگذره ولی هنوز جواب ندادن

من شنیدم به ماهم میکشه 

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

من چندماه پیش یه سوال پرسیدم انگااار نه انگار!!! 😒

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

من برا مشاوره میخام همه مشاور آنلاینا پولیه 

سلام مامانا سوال داشتم تاپیکم پر بود دخترم صافی کف پا داره الان یه وری راه میره که خوب شه دکتر گفت اینکار کنه از وقتی این کارو کرده پاهاش دستاش درد می کنه علتش چیه🤔