2777
2789
عنوان

دلم طلاق میخواد اما نمیتونم

197 بازدید | 33 پست

شوهرم کاریه اهل خیانت نیست پسر مودبیه لات نیست 

اما همیشههههههههههههه‌ی خدا با هفته با من قهر کرده تو این سه ساله عقد دو سالش با من قهر بوده چه مقصر من بودم چه خودش

منو بازی روانی داده یعنی تو این سه سال عقد دعوا  

بعضی وقتا میگم کاش داد و بیداد میکرد پنج دقیقه بعد پشیمون میشد آخه من بهش نیاز دارم هیچ وقت نیست هیچ وقت نیست همش قهره 😭بهم اهمیت نمیده دیگه بدم میاد ازش اما خوب دلیل قانع کننده برای طلاق ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر مودی و فاقد روان سالم بدتر از خیانته

فکری به حال خودت بکن

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

درکت میکنم

ولی شل کن و بپذیر ک چنین اخلاقی داره. با پاک کردن صورت مسئله فقط باعث میشی این اخلاق تو آدم‌های مختلف هی برات تکرار صه تا درسش رو بگیری

بپذیر و شل کن. هیچ هم ب طلاق فک نکن بسپار جریان زندگیت رو دست پروردگار 

آخه پسر خوبیه کاریه با غیرته اهل خیانت نیست اما خوب روانمو بهم ریخته

به چه درد میخوره وقتی همششش بازی روانی باهات راه انداخته ؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

درکت میکنمولی شل کن و بپذیر ک چنین اخلاقی داره. با پاک کردن صورت مسئله فقط باعث میشی این اخلاق تو آد ...

چ راهنمایی اشتباهی یعنی چی بپذیر یعنی اینکه همسرش تو هر موقعیتی ولش مکنه مثل پرنسساا قهر میکنه باید بپذیره و تحمل کنه ولی اون اقا حاضر نباشه این اخلاقو بدشو درست کنه اگر میخواینن راهنماییم کنید درست راهنمایی کنید نه اینکه این دختر با بازی روانی دیوانه بشه از استرس و ناراحتی و از ترس طلاق حاضر به طلاق نشه بازی روانی از هرچیزی بدتره شوهری که قهر قهروو باشه به هیچ دردی نمخورهوو هیچوقتم درست نمشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
درکت میکنمولی شل کن و بپذیر ک چنین اخلاقی داره. با پاک کردن صورت مسئله فقط باعث میشی این اخلاق تو آد ...

درسته حرفات 

اما خوب وقتی بقیه رو میبینم که با شوهراشونن قلبم مچاله میشه

من هیچ وقت نداشتمش