2777
2789

من همدانم اونو اطلاع ندارم

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سال چندم قبول شدین گل

سوم سال پیش با رتبه ۸۰۰ قبول نشدم ولی امسال خداروشکر دیگه نفر اول شهرمون بودم🥲

cfu👩‍🏫 یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

سوم سال پیش با رتبه ۸۰۰ قبول نشدم ولی امسال خداروشکر دیگه نفر اول شهرمون بودم🥲

شکر خدا 🤩سال اول چند شدین 

من اگه امسال بمونم میشه سال سوم 

نمیدونم بمونم یا نه سر دوراهی هستم میشه کمی راهنماییم کنی

شکر خدا 🤩سال اول چند شدین من اگه امسال بمونم میشه سال سوم نمیدونم بمونم یا نه سر دوراهی هستم میشه ک ...

فداتشم 😍 سال اول رتبم ۳هزار شد سال دوم ۸۰۰ امسال ترازم بالای ۱۰ هزار شد

بنظرم امسال بخون صد خودتو بذار مطمئن باش نتیجه تلاشت و میگیری ولی خیلی تلاش کن که دیگه امسال تموم بشه قبول شی🥲

فداتشم 😍 سال اول رتبم ۳هزار شد سال دوم ۸۰۰ امسال ترازم بالای ۱۰ هزار شدبنظرم امسال بخون صد خودتو بذ ...

خدانکنه😘

انشاءالله ممنون دوست خوبم🌻🤍

اگه دوست داشتی برنامه نحوه خوندن و چند ساعت در روز میخوندی رو برام یکم میگی 

فلسفه منطق و ریاضی چجوری خوندی😢

خدانکنه😘انشاءالله ممنون دوست خوبم🌻🤍اگه دوست داشتی برنامه نحوه خوندن و چند ساعت در روز میخوندی رو ...

🥰🫂 آره گلم حتما 

من یک شهریور شروع کردم حدودا روزی ۱۱ ساعت خوندم ماه آخر که فروردین بود روزی ۱۳ ساعت خوندم واشه جمع‌بندی 

ریاضی رو حذف کردم کلا واسه کنکور چون ضعیف بودم به جاش روی ادبیات تخصصی و فلسفه تمرکز کردم فلسفه رو متن کتاب رو کلمه به کلمه خوندم و تحلیل کردم بعدش کلی تست میزدم گزینه به گزینه تحلیل میکردم و نکات مهم تستارو یادداشت میکردم و هر هفته مرور کردم باعث شد درصد خوبی بزنم

من دوسال مصاحبه رد میشم

من اون دوسال که قبول نشدم بخاطر ظرفیت کم شهرمون و رقابت زیاد بود ولی مصاحبه مشکلی نداشتم 

🥰🫂 آره گلم حتما من یک شهریور شروع کردم حدودا روزی ۱۱ ساعت خوندم ماه آخر که فروردین بود روزی ۱۳ ساع ...

ممنونم قشنگم😘فلسفه چند درصد زدین 

من هر دوسال خالی گذاشته بودمش ترسیدم منفی بزنم😬

من اون دوسال که قبول نشدم بخاطر ظرفیت کم شهرمون و رقابت زیاد بود ولی مصاحبه مشکلی نداشتم

منم ترازم پایین بود هر دوسال۷۰۰۰و خورده ای میشد با اینکه خیلی خوندم، مصاحبه هم تراز پایین میدادن بهم

ممنونم قشنگم😘فلسفه چند درصد زدین من هر دوسال خالی گذاشته بودمش ترسیدم منفی بزنم😬

فلسفه ۳۷درصد زدم و همین خیلی به افزایش ترازم کمک کرد اگه خوب بخونی میتونی درصد خوبی بزنی عزیزم نگران نباش 

منم ترازم پایین بود هر دوسال۷۰۰۰و خورده ای میشد با اینکه خیلی خوندم، مصاحبه هم تراز پایین میدادن بهم

ان‌شاءالله امسال بالای ۹هزار میشه و قبولی🥺😍 

برنامه ریزی خوب انجام بده منظم پیش برو تا افزایش تراز داشته باشی قشنگم