2777
2789
عنوان

کنکورییی هاااااااا

131 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها یه سوال داشتم تا حالا از کلاس نکته و تست استفاده کردین ؟ و چقدر موثر بوده؟ و میشه جایگزین تست زدن کرد؟یعنی به جای اینکه برم تست بزنم همون تایمو بذارم رو نکته و تست و سوالاشو حل کنم و با استاده پیش برم 

خودت بزنی به نفعته

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه؟

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
[QUOTE=168701122]خودت بزنی به نفعته[/QUOTEشما تجربه نکته و تست نداشتین؟

چرا عزیزم من تجربه کردم هم کلاس آنلاین تست هم کلاس کنکور فقط خودت میتونی خوب پیش بری

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

اگه رتبه خوب میخوای باید حتما تست کار کنی خودت .

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .
چرا اینو میگین امتحان کردین؟

مثه اینه که بگی من میخوام موسیقی یاد بگیرم کلاس میرم فیلم میبینم ولی تمرین نمیکنم تایمم میزارم واسه کلاس تئوری

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
چرا عزیزم من تجربه کردم هم کلاس آنلاین تست هم کلاس کنکور فقط خودت میتونی خوب پیش بری

شما رشتتون چیه ؟اخه با درسنامه کنده من حتما باید کلاس انلاین برم از طرفی نکته و تست هم خیلی مفید میاد به نظرم منظورم این نیست که فقط ببینم منظورم اینه اول خودم حل کنم بعد ویدیو رو پلی کنم دونه دونه سوالارو اینجوری پیش ببرم

شما رشتتون چیه ؟اخه با درسنامه کنده من حتما باید کلاس انلاین برم از طرفی نکته و تست هم خیلی مفید میا ...

من تجربی ام باید خیلی تلاش کنی نمیگم نگاه نکن اتفاقا ببینشون ولی نه اینکه دیگه خودت تست نزنی خودت هم باید کار کنی

مثه اینه که بگی من میخوام موسیقی یاد بگیرم کلاس میرم فیلم میبینم ولی تمرین نمیکنم تایمم میزارم واسه ...

نه نمیخوام فقط بشینم ببینم ویدیو هارو میخوام باهاشون پیش برم یعنی اول خودم حل کنم و سعی کنم حل کنم و بعد ویدیو رو پلی کنم