2777
2789
عنوان

حرف زدن دخترم

452 بازدید | 43 پست

سلام دخترم اسفندماه ۲ سالش میشه .کلماتی کمی بلده

بابا،ماما،آب،عمه،ننه،ممه😂،اجی. و جمله هم میگه( مال منه )

جیش هم بگم تکرار میکنه ولی اینکه نگیم اون نمیگه 

فامیلای شوهرم میگن کم‌حرف میزنه و دیر زبونش باز شده  تخم بلدرچین هم زیاد دادمش.

الان ازتون میخام اگه امکانش هست کمکم کنید بگید چکار کنم زیاد هم باهاش حرف میزنم.کلیپ اموزشی چیزی هست ک کمک کنه ب باز شدن زبونش.ممنون میشم کمکم کنید

غریب و تنهام 😔

تو یوتیوب دنبال کلیپ اموزشی بگرد خیلی ویدیو های خوب و کاربردی هم به زبان فارسی و هم انگلیسی داره در این موارد . فقط فیلتره باید لبا فیلترکن بری

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

هیچی بذار  روند طبیعیش رو سیر کنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑🙄خوبه که هرچی بیشتر باهاش.حرف بزنین زودتر یاد میگیره

بعد بچه رو بخاطره حرف مردم اذیت نکن

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

هر بچه ای متفاوته. 

کتاب براش زیاد بخون. 

و این که اگه میخوای براش تکرار کنی مثلا ده تا کلمه رو انتخاب کن و اونا رو تکرار کن تا راه بیفته 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

فقط حرف زدن و‌مخاطب قرار دادنش میتونه کمک کنه بچه زودتر زبون باز کنه بعدم بعد سه سال مهمه زیر سه سال مهم نیست یکی دیر زبون باز میکنه یکی زود ارثی هست زنتیکه 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
تو یوتیوب دنبال کلیپ اموزشی بگرد خیلی ویدیو های خوب و کاربردی هم به زبان فارسی و هم انگلیسی داره در ...

ببین من یوتیوب دارم اما بالا نمیاد چه کار کنم

bts💜 دکتر یا دانشجوی دامپزشکی هست اینجا لایکم کنه کارش دارم 
تو یوتیوب دنبال کلیپ اموزشی بگرد خیلی ویدیو های خوب و کاربردی هم به زبان فارسی و هم انگلیسی داره در ...

دیشب تو گوگل چنتا دان کردم‌زیاد خوشش نیومد جالب نبودن یوتیوب نمیشه دان کرد میزنه رو صفحه و کلا همه چی میریزه بهم.ولی ممنون ک جواب دادی

غریب و تنهام 😔