2777
2789
عنوان

حرف زدن دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ول کن حرف مردم رو

ولشون کن

زندگیتو بکن

و با همین چند تا کلمه و جمله ای که دخترقشنگت به زبون میاره عشق کن

من به همه ی مامانایی که غصه حرف زدن بچه هاشون رو میخورن میگم تا حالا شده بچه ای که مدرسه میره بلد نباشه جمله بگه و مادرش بگه : آره بچه م متاسفانه از همون دو سالگی نتونست حرف زدن رو یاد بگیره و همینطوری براش مونده؟؟؟؟؟؟؟

خدایی تا حالا دیدی؟  

بابا همه یه روز به حرف میان

دیر یا رود

دختر من 2 سال و سه کاهش الان تقریبا اسم همرو میگ با چند تا کلمه مثل باز بسته اب غذا سلام باباجون ولی بازم کمه نسبت به بقیه کمی میترسم 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
ببین من یوتیوب دارم اما بالا نمیاد چه کار کنم

فیلترشکن خوب نصب کن که کانکت بشه وبعد  وارد شو 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

فقط انار شیرین.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

باورت میشه من بدون فی،لتر ،شکن میرم 😂

ایول پس تو با سیستم امریکا تنظیم شدیا

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
اره دو روزه عمو و اجی رو فقط گفتم بش

همین روال رو پیش بگیر. 

زیاد نذار تلویزیون ببینه 

کتاب خوندن هم عالیه داستانای مناسب سنش بگیر براش بخون. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
فیلترشکن خوب نصب کن که کانکت بشه وبعد  وارد شو

آها من فکر کردم فیل تر شکن نمیخوادیعنی مثل تلگرام فیل تر شکن میخواد

bts💜 دکتر یا دانشجوی دامپزشکی هست اینجا لایکم کنه کارش دارم 
آها من فکر کردم فیل تر شکن نمیخوادیعنی مثل تلگرام فیل تر شکن میخواد

اره عزیزم

😂😂😂نمی دونم والا ولی واقعا بدون اون میرم خودمم اولین بار دیدم می تونم شوک شدم 

خیلی خوبه اینجوری  راحت و اسوده