2777
2789

میخوام واسه شب یلدا کیک درست کنم و روش رو با خامه تزیین کنم،واسه رنگی شدن پودر کیک و خامه سفید(از قنادی میارم) چ نوع رنگی خوبه؟

بعضیا میگن رنگ ژله ای بعضیام میگن رنگ خوراکی

پ ن: هم پودر کیک رو میخوام رنگی کنم و هم خامه ش رو، ممنون میشم از اینکه راهنماییم کنید مهربونا🌹

رنگ ژله ای برای خامه 

رنگ خوراکی برای پودر کیک

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

رنگ ژله ای همون رنگ خوراکیه عزیزم.هم داخل خمیر کیک میشه ریخت هم داخل خامه.

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم از کجاها باید بخرم جفتشون رو؟ راستش تا حالا نگرفتم😂

لوازم قنادی و شیرینی فروشیا 

، تم تولد فروشیا 

و هایپر مارکت ها دارن عزیزم 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
فک کنم فرق میکنن

ن عزیزم فرقی نداره.انواع رنگ های خوراکی شامل پودری قطره ای و ژله ایه.من کارم اینه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
حالا بنظرتون کدومشون رو بخرم بهتره؟

عزیزم رنگ ژله ای همون رنگ خوراکیه.