2821
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 70 پست
اها میگن کلا چیه جفت چه خلفی چه قدامی  ولی میگن خلفی زودتر حس میشه  ان شاء الله که سلامت ...

من اصلا نپرسیدم دکترم چیزی نگفت. اره درسته .خیلی ممنونم عزیزم .ان شاءلله شماهم همینطور. 🌺

من اصلا نپرسیدم دکترم چیزی نگفت. اره درسته .خیلی ممنونم عزیزم .ان شاءلله شماهم همینطور. 🌺

قربونت 🌼

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاءالله که حرکت میکنه تا ۲۴ وقت داری

ان شاالله  .شنیدم اونایی که جفتشون خلفیه تکون بچه رو زود حس میکنن .منم جفتم خلفیه. ولی انگاری واسه ما برعکسه

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
ان شاالله  .شنیدم اونایی که جفتشون خلفیه تکون بچه رو زود حس میکنن .منم جفتم خلفیه. ولی ان ...

اره منم فعلا منتظرم میگن از ۱۵ و ۱۶ شاید بفهمن خلفیا 

من تپلم هستم شاید دیرتر

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
اره منم فعلا منتظرم میگن از ۱۵ و ۱۶ شاید بفهمن خلفیا  من تپلم هستم شاید دیرتر

چند هفتگی جنسیتشو بهت گفتن

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧

از ۱۶ فک کنم معلومه ولی تو آنونالی قطعی میگن

تو مگه نرفتی آنومالی؟ نمیدونی جنسیتو

جنسیتو میدونم گلم دختره 

عزیزمممم خدا حفظ کنه برات دخترگلتو 

ان شاء الله که سالم باشن فقط همین من برام فرق نداره جنسیت چیه

عزیزمممم خدا حفظ کنه برات دخترگلتو  ان شاء الله که سالم باشن فقط همین من برام فرق نداره جنسیت ...

پ

فدات عزیزم برای شما هم همچنین.❤❤❤😘