2777
2789
عنوان

باردارا

362 بازدید | 70 پست

از کی حرکت نی نی حس کردین؟

من هفته ۱۴ ام نبض حس میکنم که تو هفته های قبل نمیفهمیدم بعصی موقع انقد زیاده که حس میکنم قلبم تو شکممه😊

ولی کلا انگار تو دلم یه جوریه خودم نمیدونم 

دوس دارم زود تر بفهمم حرکاتشو

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ هفته رو امروز تموم کردم اصلا حرکتی حس نمیکنم. یه ماه پیش دو بار نبضشو حس کردم مثل نبض میزد خیلی تند تند. نمیدونم چرا حرکت نمیکنه

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
من ۲۰ هفته رو امروز تموم کردم اصلا حرکتی حس نمیکنم. یه ماه پیش دو بار نبضشو حس کردم مثل نبض میزد خیل ...

عزیزم تا 22راه داره بعضیا از 22هفتگی حس میکنن تازه اگه بچه اول ک باشه خیلی طبیعیه دیر حس میشه

همه کسم دخترم❤

اون نبضه که مال ضربان قلب خودمونه، تو حاملگی معمولا حس میشه. ربطی به حرکت جنین یا ضربان قلب جنین نداره.

من از هفته ۱۸-۱۹حس کردم حرکتشو خیلی ریز. جفتم قدامی بود اگه جفتت قدامی نیست شاید از ۱۶هفته حس کنی.

عزیزم تا 22راه داره بعضیا از 22هفتگی حس میکنن تازه اگه بچه اول ک باشه خیلی طبیعیه دیر حس میشه

بچه دوممه. واییی خیلی تنبله انگاری😂😂

خدایا هزاربار شکرت منو لایق داشتن دو تا فرشته دونستی کمکم کن ب نحو احسن دخترامو تربیت کنم👨‍👩‍👧‍👧
اون نبضه که مال ضربان قلب خودمونه، تو حاملگی معمولا حس میشه. ربطی به حرکت جنین یا ضربان قلب جنین ندا ...

من جفتم خلفیه. باید زودتر حرکت بچه رو حس میکردم ولی اصلا حرکتی نداره

من جفتم خلفیه. باید زودتر حرکت بچه رو حط میکردم ولی اصلا حرکتی نداره

من یه کتاب مراقبت های بارداری دارم نوشته تا ۲۴-۲۶ هفته هم ممکنه مادر حرکات رو حس نکنه. هرچی آدم قبل بارداری لاغرتر باشه احتمالا زودتر حس می‌کنه.

اگه چکاپ دکتر یا سونو تازگی رفتی نگران نباش، اگه تا یکی دوهفته دیگه بازم حس نکردی یه سوال بپرس از دکتر یا مامای بهداشت.

بچه دوممه. واییی خیلی تنبله انگاری😂😂

عزیزم منم بچه دومم جفتمم قدامی الان ۲۰ هفتمه ولی شکمم زیاد بزرگ نیست یعنی خودم خیلی لاغر شدن مال شما چجوری

چهره واقعی آدما وقتی مشخص میشه که دیگه منفعتی براشون نداری::❤❤
من یه کتاب مراقبت های بارداری دارم نوشته تا ۲۴-۲۶ هفته هم ممکنه مادر حرکات رو حس نکنه. هرچی آدم قبل ...

یه ماه پیش رفتم گفتن طبیعیه نگران نباش. چند روز دیگه میرم واسه چکاپ