2777
2789

تو این اوضاع کرونا اجازه میدن همسرم بیاد دیدنم؟ یا همراهی داشته باشم؟ میترسم هیشکیو راه ندن😥😥😥😥

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه میزارن

همسرتم میتونه بیاد

البته زایمان نکردم اطرافیان گفتن

البته سوال منم هست که تو این اوضاع بی حسی نخاعی میکنن یا بیهوشی ؟

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

راه بدن من نمیزارم بیان خطرناکه بابا یروز میخوایم بمونیم بیمارستان همراه نمیخواد 

وحشتناکه تنهایی... حداقل پشت در زایشگاه کسی باشه آدم دلش گرمه😕

برای حاجتم یک صلوات بفرس   

فقط یه همراه خانوم میتونی داشته باشی واسه یه روز بعد از زایمان که نگهت میدارن.ولی ملاقات اجازه نمیدن   

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

وحشتناکه تنهایی... حداقل پشت در زایشگاه کسی باشه آدم دلش گرمه😕

پشت در که اجازه میدن ولی داخل نه

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

همراه میزارن همسرتم میتونه بیاد البته زایمان نکردم اطرافیان گفتن البته سوال منم هست که تو این اوض ...

خدا کنه... آخه میگن هیشکیو راه نمیدن. من سکته میکنم😖

برای حاجتم یک صلوات بفرس   
یعنی هیچکیه هیچکی نباشه؟ حتی شوهرت؟ پس کی کمکت کنه

ازالان استرس زایمانمو دارم دلم نمیخواد کسی بیاد پیشم میترسم مریض شن اصلا راضی نیستم کسی پیشم باشه

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
من بی حسی نخاعی شدم

بیهوشی ب خاطر شرایط میگن خطرناکه راسته ؟

شما خودت خواستی یا مجبورت کردن ؟

بعدش مشکل نداشتی ؟

ببخشید سوند رو اول زدن براتون ؟ 

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤