2777
2789

بچه ها من ٢/٥ هستش سقط كردم بعد از كورتاژ ده روز خونريزي داشتم پاك شدم بيست روز بعدش مجدد پريود شدم اينماه در اصل ميشه دومين پري بعد از سقط ولي الان ٣٠ روز گذشته ولي پريود نشدم. يكهفته س سمت چپ شكمم درد ميكنه همه ش كمر درد دارم بي حال و خسته م، بعد چند روزه همه ش ازم ي چيزي قلوپ مياد مثل پريودي، فكر ميكنم پريود شدم ميرم دستشويي ميبينم پاك پاكم، رابطه محافظت نشده نداشتم با اينحال بي بي زدم منفي بوده. كسي بوده اين علائمو داشته باشه؟ ب نظرتون بايد چيكار كنم پريود شم؟ 

منم دقیقا ده روز عقب انداختم و همش حس میکردم الان پریود میشم ولی خبری نبود و دیروز رفتم از بتا دادم ۱۳بود.امروز پریود شذم😐

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا ده روز عقب انداختم و همش حس میکردم الان پریود میشم ولی خبری نبود و دیروز رفتم از بتا دادم ...

يعني حامله بودي ولي پريود شدي 😳 مگه بالاي ده بارداري نيست؟

يعني حامله بودي ولي پريود شدي 😳 مگه بالاي ده بارداري نيست؟

نمیدونم والله.انگار بالای ده مشکوکه.بالای ۲۵بارداره

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
منم دقیقا ده روز عقب انداختم و همش حس میکردم الان پریود میشم ولی خبری نبود و دیروز رفتم از بتا دادم ...

منم۱۶بود ولی بارداربودم چون قبل موعدم از داده بودم مشکوک بود

دنیای من ریحانه ورضا😘
نمیدونم والله.انگار بالای ده مشکوکه.بالای ۲۵بارداره

منكه كلي ام داروي گياهي قاعده آور خوردم بادكش رحم انجام دادم ميخواستم اينماه پريود شدم بعدش برم واسه اقدام ولي با اينهمه كاري كه كردم واسه پريود شدن بازم نشدم