2777
2789
عنوان

قالیشویی تواصفهان

71 بازدید | 8 پست

سلام دوستان قالیشویی اخوان بابهترین دستگاه های مدرن درخدمت شماست.شستشوی فرش.موکت.پتو خیلی خیلی تمیز وشستشوی شرعی.تعمیرهم پذیرفته میشود

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید

هرکی فرش داره  ومیخواد بده قالیشویی بگه تاشماره تماس قالیشویی روبزارم 

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
هرکی فرش داره بگه تاشماره تماس قالیشویی روبزارم 

۱۲متری چقدر میشوره

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارش را بذار اگه از شهرستان قبول میکنن البته من 5 تا فرشه واسه یکی دوماه دیگه میخام 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
۱۲متری چقدر میشوره

اتحادیه 60گفته ولی فعلا50میشوره

شمارش را بذار اگه از شهرستان قبول میکنن البته من 5 تا فرشه واسه یکی دوماه دیگه میخام 

واسه کدوم شهری؟37487252 شماره تماسه.شماره همراه هم اگرخواستی درخدمتم

شرمنده میترسم شناسایی بشم.اگه تونستم فیلترکنم چشم.فردا