2777
2789
عنوان

بدادم برسید😪

1203 بازدید | 56 پست

یچیزی از دیجی کالا سفارش دادم قراربود ۲۵آذر بدستم برسه ک خبری نی تاالان زنگ زدم پشتیبانی میگه اداره پست بما گفته ۱هفته بعد بسترو توزیع میکنم...حالا من چیکارکنم؟؟ب اداره پستم زنگ میزنم میگه بسته شما درمنطقه ۱۵ادارع پست رویت شد...میخاسم کادو بدم ی هفته دیگه دیره😔

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند پولش و دادی؟

۵۰۰😑برامامانم میخاسم کادو بدم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

من فروشگاه اینترنتی دارم . پست قبلا سه روزه تحویل میداد ولی یکماهه که ۲۰ روزه تحویل میده همه مشتریام شاکی شدن 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
کد رهگیری نداری؟  بزن ردیابی مرسولات پستی مشخص میشه کجاست  بعد پیگیری کن

چرا زدم نوشته منطقه ۱۵ دیگه چیزی ننوشته

بازم خوبه ب شما گفته یه هفته دیگ تحویل میدن بمن گفتن بسته ات ازماشین پرت شده بیرون باید فرستنده ازمبدا رسیدگی کنه ک کلن ازدست من کاری برنمیداد طرفم میگه ما فرستادیم دیگ بما ربطی نداره.چقد ذوق اون بسته رو داشتم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
اره پست دیرکرد داره منم دوهفتس یه بسته از,یه پیج خریدم هنوزم تو پست داره میچرخه 

واایییییی  نگو😔دیگه ی هفته دیگه بدردم نمیخوره یلدا میخاسم بدم

من هیچ وقت از دیجی کالا خرید نمیکنم

چرا؟ مطمئن ترین سایته که. من هیچ وقت پشیمون نشدم ازخریدام. ایشون مشکلش اینه پست دیر تحویل میده اونن بخاطر کرونا

دردم از یار است و درمان نیز هم