2777
2789
عنوان

حالت تهوع بعد از خوردن قرص مکمل

3612 بازدید | 7 پست

سلام من هروخ میرم دکتر بهم قرص های مختلف مکمل میده ویتامین های لازم برای قبل بارداری بیشتر گروه ویتامین بی

اینها قرصاش هم اگر دیده باشید اندازه اش بزرگه 

من هربار میخورم حالت تهوع و دل درد میگیرم نمیتونم ادامه بدم

متاسفانه این بارهم برام نوشته منم یادم رفت از خودش بپرسم و تو داروخونه هم متوجه نشدم مکمل هم داده اومدم خونه فهمیدم والا اصلا نمیگرفتم با این وجود گفتم بزاز بخورم

حالا گفتم ببینم کسی مثل من هس چکار میشه کرد نخورم یا ادامه بدم؟ 

منم مثل شما حالت تهوع میگیرم و قرص رو نمیتونن نگه دارم پس میدم به داروخانه گفتم قرص آدامسی یا پاستیلی بده قرصهای آمریکایی مثل ماستیل هستن که قند نداره و باید بجویی اونهارو میتونم نگه دارم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما حالت تهوع میگیرم و قرص رو نمیتونن نگه دارم پس میدم به داروخانه گفتم قرص آدامسی یا پاستیل ...

کاش یادم مونده بود به داروخانه میگفتم و اصلا بازش نمیکردم

گرونم هستن همش میگم حیف پول میشه نمیشه استفاده کرد

تاچندساعت بعدش حات تهوع داری اگه طولانی مدته نخور بجاش سویق جووگندم وعدس بخور شیروعسلوزرده ی تخم مرغ ...

اره تا دوسه ساعت هست

دلم میخاد برم بالا بیارم ولی میشینم اب میخورم تا خودش خوب بشه ولی خیلی طول میکشه

کاش یادم مونده بود به داروخانه میگفتم و اصلا بازش نمیکردم گرونم هستن همش میگم حیف پول میشه نم ...

فدا سرت بابا به درد خانمها میخوره من دادم خواهرم 

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده