2777
2789
عنوان

اندولیفت

45 بازدید | 11 پست

سلام خواهشا یه دکتر ک کار اندولیفت انجام میده و قیمتش بالا نباشه معرفی کنید تهران هرجا میپرسم ۲۰ب بالاس🙁🙃

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

اندولیفت چیه؟؟؟؟؟؟جای خوب برو خوب

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اندولیفت چیه؟؟؟؟؟؟جای خوب برو خوب

لیزر برای اب کردن چربی صورت

☹️مبلغا بالاس ندارم پولشو

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر برای اب کردن چربی صورت☹️مبلغا بالاس ندارم پولشو

خوب هر وقت پول داشتی برو.......دکتر منم گرون میگیره وگرنه بهت میگفتم...............تهرانی؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب هر وقت پول داشتی برو.......دکتر منم گرون میگیره وگرنه بهت میگفتم...............تهرانی؟؟؟؟؟؟؟؟

اره تهرانم من برای عروسیم میخام🙁

نمیدونم چجوری پول ژل لب و چونه و زیرچشممو جورکنم هرسه شو شدیدا نیاز دارم 

اره تهرانم من برای عروسیم میخام🙁نمیدونم چجوری پول ژل لب و چونه و زیرچشممو جورکنم هرسه شو شدیدا نیاز ...

یه دکتر تو سعید آباد شهریار هست میگن ارزون میگیره......منکه راه دور نمیرم ولی شنیدم خوبه

یه دکتر تو سعید آباد شهریار هست میگن ارزون میگیره......منکه راه دور نمیرم ولی شنیدم خوبه

میشه پیجی ادرس یچیزی داره بدی خوبه کارش؟

لیزر برای اب کردن چربی صورت☹️مبلغا بالاس ندارم پولشو

وای آدم دق میکنه منم صورتم خیلی نامتعادل گرده و تپله 

چرا نمیری بوکال؟؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

میشه پیجی ادرس یچیزی داره بدی خوبه کارش؟

میگن خوبه الان ندارم ولی فردا از همکارم میگیرم فردا عصر

وای آدم دق میکنه منم صورتم خیلی نامتعادل گرده و تپله چرا نمیری بوکال؟؟

من تزریق چربی کردم ب صورتم الان میخام اب بشه مخصوصا فکم

میگن خوبه الان ندارم ولی فردا از همکارم میگیرم فردا عصر

میشه حتما بهم بگین🥺خیلی نیاز دارم

میشه حتما بهم بگین🥺خیلی نیاز دارم

فردا عصر بهم پیام بده......میپرسم الانم گوگل بزن دکتر پوست سعید آباد شهریار میاره برات