2777
2789
عنوان

خانوما تو این ی سال

161 بازدید | 25 پست

کرونا اومده فرشاتونو قالیشویی دادین اصلا؟؟ مخصوصا تهرانیها.... بچم کوچیکه فرشامو نجس کرده از طرفی هم خیلییی کثیفه فرستنده از پارسال پاییز قبل از کرونا دادم قالیشویی دیگه نشستم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دادم شستن

خوب بود ؟ بعد نترسیدی ویروسی باشه ؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
برا منو کارگر شست

کجا شست تو خونه ات؟ من خونه ام اپارتمانیه کفشم اصلا چاه نداره

اره چطور مگه؟اتفاقا خیلی تمیز شستند دمشون گرم

بخاطر کرونا میگم آخه اون اوایل میگفتن ندین قالیشویی فرشاتونو 

ار مامانم داده/

بخاطر ویروس میگم .ب نظرت چند وقت استفاده نکنم مطمئنی بشم ویروسی نیست؟؟

خونه مامانم. ولی تو پارکینگم میشد شست.

آهان چقدر خوب من که اگه مثل خونه بابام خونم حیاط داشت خودم نیستم اصلا هم ب شستن قالیشویی دلم رضا نیست اما چ میشه کرد مجبوریه دیگه 

بخاطر کرونا میگم آخه اون اوایل میگفتن ندین قالیشویی فرشاتونو 

بیخیال بابا.....فوقش وقتی اوردن دو روز پهن نکن...من شکر خدا خیلی حساس نیستم بچه کوچیکم دارم..اوایل میگفتند نون هم تو خونه بپزین یادش بخیر😂😂😂

۲۰روز قبل کرونا دادم الان باز کثیفه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بخاطر ویروس میگم .ب نظرت چند وقت استفاده نکنم مطمئنی بشم ویروسی نیست؟؟

اها خو چون الا بیشتر شده ویروس 

یکم صب کن ، خطرناکه عزیزم ، ارزشش و نداره

مامان منم خیلی وقته پیش داد گلم💋💋❤

🖤 اکانت مورد نظر تعطیل شده 🖤