2777
2789
عنوان

دعوای منو خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 98 پست

اشکالی نداره گلم اونم تو خونه خودش کار میکنه سعی کنید همدیگه رو درک کنین منم بعد ازدواجم میرفتم خونه مامانم آبجیم نمیزاشت کار کنم میگفت خونه خودت کار میکنی 

الانم اون ازدواج کرده میاد خونه مامانم من نمیزارم کارکنه‌

به تو جان میدهم این قید بدون شرط است...😍👶🥰💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منه قشنگ  حمال میخواد فقط من بیشتر از 1 روز نمیذارم خونم بمونه خونه مامانمم تا اون هست ...

وا خواهرته ها.منو اصلا خاهرم نمیزاره کارکنم.طفلی همه کارو خودش میکنه من عاشقشم خیلی دوسش دارم سعی میکنم کمکش کنم.تااون خونه مامانم نباشه من نمیرم اصلا خونه مامانم بدون ابجیم حال نمیده بهم

اسی ربطی ب تنبلی نداره من تزم اینه کسی بیاد خونه باید کلا بخوره بریزه بپاچه.حتی ی لیوانم جابجا نکنه.خودم همه جورهدر خدمتشم.جاییم میرم اخلاقمو میدونن.کار نمیکنم.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

شوهرش کاری نداره یکی دوروزم میمونه بیخیال دیگه وظیفه اون نیس ک منم وقتی میرم خونه مامانم باخواهرم بخ ...

من بچه اخریم هشت تا خواهر برادر دارم ازدواج کرده همه اش میان پیشمون دیگه خسته شدم ازشون

گلم‌من خواهرم‌میاد دو هفته موند همش خودمو لباساشو شستم غذای مورد علاقه شو پختم کاراشو می کردم نمیذاش ...

لابدازجای دوراومده اسی خواهرش نزدیکشونه

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
وا خواهرته ها.منو اصلا خاهرم نمیزاره کارکنم.طفلی همه کارو خودش میکنه من عاشقشم خیلی دوسش دارم سعی می ...

خواهرمه سرکارگرم که نیس من بشورم بسابم خانوم بخوره بخوابه 

مشکل اینه میری خونش هم کار نمیکنه

دیگه عزیز منم گاو که نیستم 

جایی که آزارم بدن نمیرم

چند ساله درگیریم حتی رخت خواب خودشو هم جمع نمیکنه

عین خواهر من

من انقد دعواکردم نق زدم فایده نداشت وای گرمای تابستون مدام مجبور بودم مانتو روسری بپوشم تو خونه

و مدام ریخت و پاش خودش و شوهرشو جمع کنم 

هرچی گفتم اون عوض نشد من بیخیال شدم

خونشون هم ک میریم مامانم بیچاره میپزه و میشوره و تمیز میکنه تا برگردیم خونه خودمون

تازه عروس ها همینطورن امان از روزی ک حامله هم باشن خواهرم حتی کتری رو زیر اب نمیزاشت حالم واقعا بهم ...

این تازه باردار شده مامانم میگه ای خودش تنبل بود الان هم بهانه ای دیگه داره برا خودش😂😂

من بچه اخریم هشت تا خواهر برادر دارم ازدواج کرده همه اش میان پیشمون دیگه خسته شدم ازشون

وقتی اونامیان بشین تکون نخور یابرو اتاقت 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

درکت میکنم گلم .ان شالله توهم زودتربری راحت شی ازاین مزاحمای خودمونی😂😂

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍