2777
2789
عنوان

دعوای منو خواهرم

782 بازدید | 98 پست

خواهرم یساله عروسی کرده تا میاد خونمون هیچ کمکم نمیده همه اش دعوا میکنیم میگه اومدم اینجا استراحت نیومدم که کار کنم تا میاد یکی دوروز هم میمونه با وجود ای که تو شهرخودمونه همه اش اینج تلپه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه عروس ها همینطورن امان از روزی ک حامله هم باشن خواهرم حتی کتری رو زیر اب نمیزاشت حالم واقعا بهم میخورد از این همه ناز و اداش... 

حجاب چهره جان می شود غبار تنم                              خوشا دمی که از این چهره پرده بر فکنم

گلم‌من خواهرم‌میاد دو هفته موند همش خودمو لباساشو شستم غذای مورد علاقه شو پختم کاراشو می کردم نمیذاشتم یه لیوان جابه جاکنه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

شوهرش کاری نداره یکی دوروزم میمونه بیخیال دیگه وظیفه اون نیس ک منم وقتی میرم خونه مامانم باخواهرم بخاطرکارای خونه دعوامیکنیم😐😤😟

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..