2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟؟؟

143 بازدید | 32 پست

خسته شدم بخدا از بس سر هر خواسته ای سر هر چیز بیخودی باید کلی بحث داشته باشیم چرا همش ما زنا باید سیاست داشته باشیم؟ چرا مردا هر طور دوست دارن میتونن رفتار کنن؟ بخدا زنایی رو دیدم نه سیاست دارن نه قیافه نه هیچ برتری دیگه ای ولی شوهرش جونشم میده براش به قرآن بخیل نیستم ولی حس میکنم ازدواج فقط به شانس بستگی داره کلی سر ازدواجم وسواس به خرج دادم این شده وضع من😭😭😭

چندسالت

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همدردتم. خیلی بده🙄 دقیقا منم هرچی بخوام یا باید با دعوا و قهر باشه یا اینکه کلی حرف بزنم برم رو مخش وای حالم بهم میخوره از این حالت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تجربه ثابت کرده اونایی که سر ازدواجشون فیس و افاده و وسواس بیشتری داشتن شانسون بدتر از همه از آب دراومده. 

حالا مشکل شما چیه با شوهرتون؟🤐

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
چی شده خواهر

خسته شدم از اینکه فقط من باید مراعات کنم حتی جاهایی که تقصیر خودشه مظلوم نمایی میکنه یا بحث میپیچونه آخرشم این احمق که به من قیافه میاد دلم میخواد با دستام خفش کنم

خسته شدم از اینکه فقط من باید مراعات کنم حتی جاهایی که تقصیر خودشه مظلوم نمایی میکنه یا بحث میپیچونه ...

شوهر من که انقدر شیک توجیع میکنه اخرشم ادم بده منم کل تقصیرا مال من میشه

🙊🙊🙊🙈🙈👀
۲۴ عقدیم

باید از اول یکم سفت میگرفتی بهش اینجور آدما با بی محلی درست میشن

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
تجربه ثابت کرده اونایی که سر ازدواجشون فیس و افاده و وسواس بیشتری داشتن شانسون بدتر از همه از آب درا ...

آره بخدا خاک دو عالم تو سرم ، چطوری بگم آخه درد دلم زیاده به خدا