2777
2789
عنوان

چرا؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
پسرعمم، تحصیلات و شغل خوب داره، وضعیت مالی متوسط رو به بالا داره، ظاهرش خوبه،  خانواده ی خوبی د ...

خوب پس،همسرتان راراحت بازبان می توانیدنرم کنید،بحث نکنیدهیچ جوره باهمسرتان،حس وغرورمردانه شان رابگذاریدداشته باشندوباهندوانه زیربغل گذاشتن برایشان وتعریف وتاییدوتمجیدکردن ازشان محبتشان رادریافت کنید.درکارهای ریزریزوحتی اشپزی نظربخواهیدتابدانندموردتاییدواعتمادتان هستند،کم کم درکارهای دیگرتان دخالت نمی کنند.

پدرم همیشه برای ازدواج هرکدام ازدخترهایشان حتی به خودبنده،می گفتند،مردخرزبان زنش است،بازبانتان خرش کنید.به همین صراحت🤭🤭🤭🤭🤭

خوب پس،همسرتان راراحت بازبان می توانیدنرم کنید،بحث نکنیدهیچ جوره باهمسرتان،حس وغرورمردانه شان رابگذا ...

بله حرف شما درست اما همه چیز که یک طرفه نمیشه جالبه اون راهم امتحان کردم فقط پر رو تر شده 

چرا اون یبار نمیاد سعی کنه دل من بدست بیاره غرور من چی میشه پس؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حرف شما درست اما همه چیز که یک طرفه نمیشه جالبه اون راهم امتحان کردم فقط پر رو تر شده  چرا ...

خوب پس به روان شناس یاروان درمانگرمتخصص شهرتان مراجعه یرماییدحتما،باپدرومادرشان صحبت کرده ایدتاکنون؟