2777
2789
عنوان

چقدر دنیا بی رحمه...

239 بازدید | 20 پست

سلام ... 

بچه ها امشب انقدر دلم گرفته که خدا میدونه 

از این حجم از تنهایی این حجم از بی پولی خستگی  

دارم کم میارم 😔😔😔

از وقتی یادم حسرت همه چیز به دلم مونده بود 

اسباب بازی 

یه عروسک خوشگل 

دوچرخه...

همیشه همه بچه ها تو کوچه دوچرخه بازی میکردن من پیاده دنبالشون میدوییدم ...

دانشگاه قبول شدم از همون اول کار کردم خرج دانشگاهمو بدم بعدشم که خرج خونه و زندگی 

الان ۲۹ سالمه نه پس اندازی دارم نه امیدی به آینده 

۳تا شغل دارم اما همش خرج خورد و خوراک و داروهای مامانم و قسط  و وام و کرایه خونه میشع

پدرمم چندماه پیش فوت کرد هرچند که اونم بود فرقی به روزگارم نداشت بازم من بودم که کار میکردم 

خسته شدم دیگه من چقدر توان کارکردن دارم اخه 

چقدر دنیال بی رحمه بعضیا از بچگی تو ناز و نعمت بعضی هام مثل من حسرت همه چیز به دلشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزکم برات بهترینا رو ارزو میکنم امیدوارم خدا روی دیگه زندگی رو بهت نشون بده

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

می دونم خسته ای ولی باید به خودت افتخار کنی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

سوره واقعه رو زیاد بخون گفته شده روزی رو زیاد میکنه 

اما من میگن واسه دل خودت بخون... 

مخصوصا اونجایی که میگه 

خَافِضَةٌ رَّافِعَه

گروهی که بالا بودن میان پایین و گروه هایی که زیر دست بودن میان بالا 

جاها عوض میشه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چقدر دیگه توکل کنم ...  دیگ امیدی هم ندارم که خدا منو میبینه اصلا 😔

میبینن عزیزم میبینه مطمئن باش 

من آدمی بودم که برای هر مشکلی اول به هر راهی فکر میکردم بدون اینکه فک کنم خدایی هم هست آخر سر یادم میفتاد بله خدا باید بخواد که بشه توی چندتا از مشکلاتم واقعا از ته دل بخدا گفتم خدایا من ازتو می‌خوام خودت کمکم کن 

بعد چنان مشکلم حل شد که باورم نمیشد انقد راحته 

از خودش بخواه به مادرت بگو دعات کنه 

شکننده ای سخت...