2777
2789
عنوان

بیا خودت بخون

141 بازدید | 11 پست

نظر سنجیو نظر بدید 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
60
2
8%
70
2
8%
80
10
41%
90
10
41%
وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)

80 فقط 80 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بابا دهه نود درسی ندارن که تقلب بزنن

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چرا ؟ دهه نودیا از ما بدترن

🤣🤣🤣

اونا اصلا درس دارن که تقلب کنن؟ 

دهه نودیا بزرگترررینشون ۹ سالشه

بچه سوم دبستانی اخه جرئت تقلب داره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خواهر خود من دهه نودیه؛ خیلی حرفه ای تقلب میکنه 😂

داداش من دهه 80 سردسته تقلب هاست😂😂😂

دوستان خودم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولي خودم نه 😂😂

دهه نودیا بزرگترررینشون ۹ سالشه بچه سوم دبستانی اخه جرئت تقلب داره

خواهرم 90 بدنیا اومده ، کلاس چهارمه؛ خیلی حرفه ای تقلب میکنه 

داداش من دهه 80 سردسته تقلب هاست😂😂😂 دوستان خودم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ولي خودم نه 😂😂

چرا ؟ تقلب ک خیلی حال میده ؛ چرا انجامش ندادی؟

عزیرم سلام 

با اجازت 

من تدریس خصوصی ریاضی بصورت مجازی و تماس تصویری انجام میدم 

هم کلاس رفع اشکال دارم هم تدریس هم تست زنی 

با هزینه بسیار مناسب

چرا ؟ تقلب ک خیلی حال میده ؛ چرا انجامش ندادی؟

😂😂😂

تقلب حرامه

داداشم همیشه مسخره ام می کنه🤣🤣🤣🤣

می گه بیا همه اش رو من می خونم تو بنویس می گه که الان همه دارن از داداش هاشون می زنن🤕🤕🤕😂😂😂😂😂

ولي من تقلب نمی کنم