2777
2789

غذا مگه نمیخوره چرا خوب نشده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا بزور یکم میخوره نمیدونم بخدا از سه ماهگی همش قبل از خواب یکی دوساعت گریه میکنه 

وای پسر منم میره تووتختش جیغغ گریه بخدا همش سردرد دارم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

وای بچه منم رفلاکس داشن بهتر شد باز از قبل از واکسن چهارماهگیش شبا عاجزم کرده تا الان که واکسن شش ماهگیشو زده دیگه چند روزه دیگه میره توی 7 ماه، همش شبا گریه میکنه تا صبح اصلا من شب تا صبح خواب ندارم، خیلی خسته شدم  

شربت پنتوپرازول هم 1 ماهه میخوره یک هفته اول خوب شد باز بی فایده اذیت میشه

چجوری آرومش میکنی عزیزم 

بغل میکنم راه میرم یه چراغ خواب داره خیلی دوسش داره نشونش میدم یکم ساکت میشه گاهیم میخوابه نیم ساعت بعد با گریه پامیشه وای مگه حالا ساکت میشه بخدا ناراحتی اعصاب گرفتم اینقد این بچه جیغو گریه داره  

کی خوب میشن؟ دکتر بردی شما 

بستگی داره یا هفت ماهگی یا یک سالگی یا دو الی دو سال و نیمشون که بشه خوب میشن

بچه دوستم دو سال و نیمه خوب شد

بردمش دکتر شربت پنتوپرازول بهش داده یک هفته خوب شد باز همونجوری، شبا نمیخوابه وقتیم می‌خوابه بعد از نیم ساعت با گریه بیدار میشه