بچه ها من امسال اولین سالیه که شب یلدا خونه خودمم و میخوام کلی به خودم و همسرم خوش بگذره و عکس بگیریم.بگین شما چیا درست میکنین؟مثلا ژله و تزیین میوه و...
خواهش میکنم گلم❤️❤️یلدات هم پیشاپیش مبارک خوشبخت باشید کنار هم❤️❤️
منم امسال اولین یلدائیه ک شوهرم کنارمه اما هنوز خونه خودم نرفتم😘😘
دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁میدونی که واست میزنم دل❤️مو به دریا🌊من👩❤️👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
اره واقعا من که انتظار داشتم کلی ایده بدن و استقبال کنن😕
والا هیم میان راجب مریضیا و بدبختیاشون میگن همه گرفتارن هرکس یمدلی ادم دلش ب همین مراسما خوشه انگیزه ندارن بعضیام ک حال ندارن یسریام ک بخاطرمشکلات حوصله اینکارارو ندارن نمیدونم نظردادنشون چیه
تیکه های کوچیک، با کمی اب، نبات میندازم و یکم عسل. میزارم حسابی بپزه و تهش کاراملی بشه.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
منم پفیلا درست میکنم لبو میزارم شیرینی همسری دوست داره حتما میخره با اجیل ، کدو میخرم واسه تزیین میزارم بعدا میپزم میخوریم ، ذرت میپزم بچه ها دوست دارن ، انار دون میکنم ، ژله انار هم خریدم درست میکنم با پاستیل تزیین میکنم میخوریم همین
مهم اینه ادم شاد باشه اهنگ یلدایی دانلود کردم بزاریم و برقصیم
خدایا تا به کی ساکت نشینم. من این ها جمله از چشم تو بینم. همه ذرات عالم منتر تست . تمام حقه ها زیر سر تست. چرا پا توی کفش ما گذاری ؟ چرا دست از سر ما بر نداری ؟ به دست تست وسع و تنگ دستی. تو عزت بخشی و ذلت فرستی.